15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Innovativ Artica kjøkkendesign fra Estudiosat

moderne kjøkken Artica futuristisk kjøkken øy brudd rektangulær dekorasjon

The Artica Kjøkken design er et ekstraordinært innovativt konsept som kan ombestemme deg om det perfekte kjøkkenutstyret og riktig stil for dette området i hjemmet. Edelt, elegant og veldig behagelig, dette kjøkkenet gir en følelse av komfort, høy funksjonalitet og unektelig godt utseende.

Artica kjøkkendesign – skapelsen

kjøkken design innovativ ovn varmeplate innebygd

Den geniale ideen til dette Kjøkken design, fremdeles kjent under navnet Artica -prosjektet, er en nyskapende skapelse som kommer fra det talentfulle teamet på Estudiosat Design Studios. Prosjektet ble laget av den populære produsenten Delta Cocinas investert og administrert. Den virkelige utfordringen for Estudiosat Design Studio var det ekstraordinære forslaget om å redesigne det typiske kjøkkendesignet og gjøre det om til en futuristisk og dynamisk konstruksjon. Selvfølgelig ble dette foreslått av Delta Cocinas, hvor styret har prøvd å finne og implementere nye ideer og tendenser i det 21. århundre.

Det utmerkede konseptet bak Artica kjøkkendesign

kjøkken design moderne blått glass glatt overflate mørkt

The Artica Kjøkken design imponerer med isluftsinntrykket umiddelbart etter å ha kommet inn i rommet. I motsetning til den populære oppfatningen at kjøkkenet er et varmt og koselig sted, blir du her konfrontert med en kald interiørdesign som endrer de vanlige tendensene på en gang. De hvite og grå tonene dominerer for å understreke nøytralitet og sette en stopper for den verdslige teorien om at kjøkkenet skal være et lyst og gledelig sted. De blå og lilla nyansene som genereres av de kunstige LED -lysene fremhever den kule følelsen av designerideen.

Moderne kjøkkendesign i svart og hvitt

kjøkken design skap hvit dekorasjon rektangulær bryter gulv tre

Hovedelementet i dekorasjon datert Kjøkken design kan sees i innredningen på kjøkkenet. De svingete pausene kunne sees på kjøkkenøya og på de hvite skapene. De kunstige bruddene etterligner en steindannelse og motsier feiloppfatningen om at kjøkkenet hjemme alltid er det eldste og minst velholdte rommet i leiligheten. Den eksepsjonelle tilnærmingen til skjønnhet som en kategori i kjøkkendesignens verden er balansert med de perfekt glatte overflatene og det skinnende gulvet.

Det spesielle og unike ved Artica Kjøkken design er mangelen på noen form for overflødige detaljer. De fleste husholdningsapparater er presist fordelt og organisert i skapene. Derfor har designerne på Estudiosat valgt virkelig massive og kompakte møbler til hyllen. På den annen side er vasken og de elektriske apparatene stort sett innebygd i kjøkkenøya. Så alt er lett tilgjengelig og perfekt lagret.

Enkelhet og eleganse – de nye trendene

moderne design Artica gulvglans sorte fliser

The Artica Kjøkken design har medført en ekstraordinær bevegelse som faktisk ikke har eksistert i reglene for kjøkkenopprettelse før nå. Den nye tendensen, understreket i det skinnende kjøkkendesignet, skriker etter enkelhet og eleganse, som maksimalt balanserer hverandre og er tydelig synlige under tilberedningsprosessene og de vakre familiematen.

Dyrt eller ikke, merkelig eller ikke, Artica kjøkkendesign vil garantert utløse en revolusjon innen interiørdesign. Å leve i en atmosfære av kunst og leve i et hjem der Artica -kjøkkenet er satt opp, er den raskeste måten å føle seg som en kunstner selv.

Veggdekorasjon i blått og lilla med hvite kjøkkenskap

design Artica veggdekorasjon blå lilla kjøkkenskap hvit

Kjøkkenøy med futuristisk design med innebygde skuffer

Kjøkken innovative Artica innebygde skuffer

Moderne kjøkken fra Italia fascinerer med sin intelligens og raffinement

Previous Post
En innendørs hage i Singapore – inviter naturen inn i hjemmet ditt
Next Post
15 flotte sportsbassengdesigner