15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Denne fantastiske hengende sengen vil sovne deg forsiktig

Innovativt design av John Huff

den vakre hengende sengen

Noe helt annet, en super innovativ sengdesign som er ideell for både voksne og barn. Dette fantastiske møbelet presenterer et vakkert Hengende seng av John Huff. I stedet for å stå på gulvet, henger dette vakre møbelet i taket. Utformingen av den flytende Hengende seng presenterer en fantastisk estetikk, men enda mer enn det. Ifølge John Huff (ved intervju på You Tube) er det også veldig bra for helsen din.

Den fantastiske hengende sengen – stor og komfortabel

den vakre hengende sengen på soverommet

Kanskje det er en fin idé å bli vugget forsiktig i søvn, men det er nettopp derfor det fantastiske Hengende seng ble designet. Den herlige koniske formen ser ut som et lite telt eller en hengende kapsel som kan dekoreres på mange spennende måter. Sengen er ekstremt komfortabel med en justerbar rund madrass for å gi optimal støtte for mange former og mennesker. Den forsiktig gyngende bevegelsen til Hengende sengI tillegg til å være beroligende, ser det ut til å være bra for blodsirkulasjonen. Så dette antyder at du kan forbedre din generelle helse mens du sover.

Gardinene kan enkelt byttes

vakker hengende seng med røde gardiner

Tilbake til det fantastiske utseendet des hengende sengSom det fremgår av dette vakre galleriet, kan den samme sengen kles på en rekke måter for enhver smak. Du kan enkelt bytte gardinene fordi de glir åpent over bunnen. På denne måten kan sengen stå i sin enkle, men vakre, vanlige tilstand, eller den kan utformes for å passe til et bestemt interiørdesign.

ideell for avslapning i frisk luft

Hengende seng for avslapning på verandaen

D.han fantastisk hengende seng kan henges fra et solid tak på soverommet eller på en ramme utenfor – på en uteplass eller et dekket område. Tenk deg å slappe av i frisk luft, med gardiner for å beskytte deg mot for mye sol og ekkel stikkende insekt, mens du komfortabelt blir lullet inn i en salig lur. Dette er definitivt et steg opp fra den enkle hengekøyen.

av Jaz

Den vakre hengesengen står perfekt i hagen …

den vakre hengende sengen i hagen

i teltet …

den vakre hengende sengen i teltet

på stranden…

den vakre hengende sengen på stranden

på terrassen …

vakker hengende seng ideell for utendørs

eller på soverommet

vakker hengende seng - oransje designopplegg

Previous Post
En innendørs hage i Singapore – inviter naturen inn i hjemmet ditt
Next Post
15 flotte sportsbassengdesigner