15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

En innendørs hage i Singapore – inviter naturen inn i hjemmet ditt

innendørs hage i singapore moderne design stue

Av Innendørs hage er ikke uvanlig for moderne interiør i dag. En virkelig dramatisk effekt kan oppnås hvis ekte trær vokser inne i leiligheten. Vi har valgt et så imponerende eksempel for deg. Elok House i Singapore har en skikkelig innendørs hage med høye trær og alle slags planter. Huset har 3 etasjer med mye åpen plass og bare tre private rom. Overlappende vegger erstatter den tradisjonelle døren og trappene mellom etasjene ser ut som om de flyter i luften. En slik åpen og gjennomsiktig arkitektonisk plan lar designere lage en virkelig spektakulær Innendørs hage som skal integreres i leiligheten på et vertikalt og horisontalt plan.

Moderne innendørs hage med en uvanlig design

innvendig hage i singapoor moderne designfasade

Mengden planter i dette huset kan se litt overdreven ut, eller til og med helt eksentrisk, men er virkelig imponerende på alle måter. Du får følelsen av at naturen virkelig er en del av interiøret. I dette uvanlige prosjektet er det noen trær på kjøkkenet og veggene i stua, som strekker seg over to etasjer, er dekket av mose. Overraskende er det ingen trær i nærheten av Elok -huset. Leiligheten ligger faktisk i et urbanisert område som ligger nær den største handlegaten i Singapore. På denne måten tiltrekker Elok -huset seg enda mer oppmerksomhet. De forbipasserende fotgjengere vil være Innendørs hage varsel umiddelbart også fra utsiden. Den gjennomsiktige glassfasaden gir en detaljert oversikt over den eksotiske hagen i Elok -huset og fusjonerer grensene mellom innendørs og utendørs områder.

Konseptet med innendørs hage

innendørs hage i singapore moderne designoversikt

Den ledende arkitekten Chang Yong Ter startet dette prosjektet som en landskapsinstallasjon, og bestemte seg senere for å implementere boarealer i dette grønne landskapet. Stuen ble designet for å være så åpen som mulig uten å avgrense rommene med vegger. Denne tilnærmingen gir mer plass til de forskjellige plantene i Innendørs hage. Denne moderne innendørshagen kan være et av de mest ekstreme eksemplene på en sammensmeltning mellom interiør og utvendig design.

Treterrasse med horisontal hage

innendørs hage i singapore moderne design terrasse

Soverom med integrerte planter i veggen

innendørs hage i singapore moderne design soverom

Kjøkken med trestammer i stedet for søyler

innendørs hage i singapoor moderne design kjøkken

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton