15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Garderoben – perfekt organisering for hvert hjem

Perfekt organisering-med-klær-omkledningsrom

Omkledningsrommet må utformes og implementeres i henhold til de enkelte behovene og ønskene til huseieren. Ulike materialer kan vurderes for produksjonen, valg av farger og paneler med forskjellige egenskaper er virkelig stort. Du kan velge skyvedører eller skyvedører. Hvis du har et eget omkledningsrom, anbefaler vi å bruke konsollsystemer. Metallsøyler fra gulv til tak og cantilever-hyller og tilbehør med evne til å bevege seg avhengig av sesong er en veldig praktisk løsning. En positiv egenskap ved denne typen skapsystemer er at du alltid kan kjøpe flere hyller og tilbehør. Med et slikt åpent skapsystem er det tilrådelig å tenke på klær da det kan beskyttes mot støv. Hver dag kommer nye mekanismer og tilbehør på markedet som optimaliserer utseendet i garderoben. De er enkle å bruke og mer praktiske.

Omkledningsrommet og utstyret

minimalistisk-omkledningsrom-sko-skuffer-og-skap laget av tre

Omkledningsrommet inneholder et standardutstyr, nemlig følgende: hyller for brettede klær, bokser, spaker for hengende klær og skuffer for undertøy, her kan du ha et spesielt toalettbord og ekstra esker for smykker. Mennene har også noe spesielt å tilby: et eget skap for belter, dresser, bukser og slips. Et innebygd strykebrett kan også leveres. Selvfølgelig er det også tenkt på skoene. Uttrekkbare stativer er tilgjengelige for skoene dine. Og du trenger ikke glemme belysningen i garderoben, for den er også viktig! Disse kan være innebygde dioder som enkelt kan monteres i skapet eller på hyllen. Når døren til garderoben åpnes, tennes de umiddelbart.

Omkledningsrommet i henhold til standarder

grå-hyller-vegg-dekorasjon-i-garderoben

Omkledningsrommet, I henhold til normen må det være et mellomrom på 35-50 cm mellom to hyller, avhengig av hvilken type klær eller esker som er lagret der. Skuffer for undertøy kan være en egen modul i skapet. Avhengig av dine ønsker og behov, kan de ha forskjellige dybder. Vårt tips: Hvis du har nok plass i omkledningsrommet, kan du også tenke på forskjellige statister, tilbehør og tilbehør som komfortable stoler, lenestoler, benk osv. Ta hensyn til størrelsen på forhånd med ledig plass og bestem hvor de vil bli installert slik at de ikke hindrer åpning av dører, spesielt åpning av skyvedører.

åpen stue-omkledningsrom-i-hvitt

Åpen stue

Dessert-og-lampe-hyller-og-metall-stang

Klassisk detalj i garderoben

Lysekrone-veggmaleri-tapet-trehyller-klassisk

Omkledningsrom med osmannisk benk

Garderober-design-deg-med-lanterner

Veggdekorasjoner og lykter skaper en koselig atmosfære når du skifter klær

Omkledningsrom-med-metallramme-som-et-rom

Et helt rom som omkledningsrom

Omkledningsrom med trehyller

Mange esker og esker 

Omkledningsrom med skyvedører i glass

Omkledningsrom-for-sko-og-poser-med-vitrinedører

Omkledningsrom-for-menn-med-mange-tre-hyller

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton