15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Takdesignideer for rom med stor takhøyde

ideer for takdesign for rom med stor takhøyde og panoramautsikt

de Ideer for takdesign for rom med stor takhøyde er veldig imponerende. Men hva er tipsene og triksene når det gjelder å dekorere og innrede et slikt rom? Vi har valgt et av de beste og mest interessante eksemplene for deg.

Ideer for takdesign med passende belysning

ideer for takdesign for rom med høy takbelysning

Den vedlagte belysningen, som er så lang at du nesten kan observere lampene nesten i øyehøyde, er en veldig passende dekorasjonside. Lysekroner og lamper som henger for høyt, risikerer å bli oversett. Du har råd til denne luksusen hvis belysningen din er virkelig imponerende og definitivt ikke kan overses.

Ideer for takdesign – lysekroner som dekorasjon

ideer for takdesign for rom med stor takhøyde overdådig

En av de vakreste Ideer for takdesign lysekronen kan brukes som pynt. På denne måten vil dette praktfulle møbelet alltid skille seg ut. Den komplekse designen krever mer oppmerksomhet og glitterelementene ser dyre ut. Du kan selvfølgelig også inkludere lamper med et enkelt utseende som ikke egner seg som aksenter, men er fleksible og bevegelige.

Biblioteket som dekorasjonsalternativ for høye vegger

innredning ideer for rom høyt tak bibliotek

de Ideer for takdesign inkludere bruk av rommene som utvidede lagringsområder. Det perfekte eksempelet er installasjonen av et hjemmebibliotek, som ikke bare er spesielt praktisk, men også gir en vakker veggdekorasjon. Ikke glem stigen til hjemmebiblioteket. De høyeste hyllene kan brukes som oppbevaringsplass for gamle magasinutgaver, eller for å vise kunstverk og gjenstander som ikke må berøres.

Sett veggpanelet som en aksent i stuen

møbler ideer for rom høyt tak moderne design

de Ideer for takdesign inkluderer også noen få dekorative elementer. Høye paneler med mønstre er et fint tillegg til et rom på to plan. De kan enten brukes som lydfukter eller som en merkbar aksent. Panelet vil trekke øyet oppover, og trekke besøkendes oppmerksomhet til høyt tak.

Stoffdekorasjon for å redusere ekkoet

møbler ideer for rom med høye tak i fargerik innredning

Rommene med stor takhøyde har ofte spesifikke akustiske effekter på miljøet. For å redusere ekkolyd så mye som mulig, invester i plysjtepper og mange puter til sofaen. Denne ekstra dekorasjonen vil hente lydene fra ekkoet.

Veggpanel som dekorasjonsforlengelse bak fjernsynet

møbler ideer for rom med høye tak i nøytral design

Det ideelle stedet for et slikt panel er forlengelsen over skorsteinen. En annen mulighet er å installere panelet som en moderne underholdningsvegg bak fjernsynet. Hvis du leter etter kunstverk til veggene i et rom med stor takhøyde, kan du velge de største maleriene som passer ditt budsjett. Gardinene til de høye vinduene kan også tjene som en passende dekorasjon. Persienner er den perfekte løsningen for høye vinduer, ettersom de kan vippes litt for å slippe mer lys inn i rommet. La deg rive med av disse vakre Ideer for takdesign inspirere og innrede rommet ditt med stor takhøyde vakkert og smakfullt.

Mezzanine som observasjonsmulighet

innredning ideer for rom med stor takhøyde mellometasje

Veggpanel som pynt i stua

ideer for møbler for rom med høyt tak i taket

Utsikt ovenfra i stua

oversikt over møbler for rom med stor takhøyde

Moderne stuedesign

innredning ideer for rom med stor takhøyde minimalistisk

minimalistisk innredning i stua

møbler ideer for rom høyt tak i tregulv

Krystalllysekroner som aksent

dekorere ideer for rom med høye tak i lysekroner

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton