15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne kjøleskap settes på prøve – hva kan de egentlig ikke gjøre?

Mat Frukt Grønnsaker Fordeler

Foto: Konstantin Yoganov

I dag er moderne kjøleskap multifunksjonelle enheter som tilpasser seg husholdningens spesifikke behov. Enten kjøling, frysing eller lagring – de mestrer alle oppgaver uten problemer. Men hvilket kjøleskap er best for ditt eget kjøkken? Tallrike stiftelser sammenligner de forskjellige merkene. Til syvende og sist hjelper dette også sluttbrukeren, fordi listene over kjøleskap i testen gir en klar ide om viktige kriterier og nyttige funksjoner.

Viktige kriterier for utvalget 

Planlegger design av kjøleskap

Foto: Kasia Bialasiewicz

Sammenligningen mellom de forskjellige kjøleskapene er basert på følgende viktige kriterier:

– strømforbruk

– Lagringsplass og lagringsplass

– kjøling

– Fryse

Et bonuspoeng blir ofte tildelt for ukomplisert håndtering. Energisparende enheter med gode kjøleegenskaper er egnet for både store familier og enslige. På den ene siden sparer kjøleskap-frysere plass, og på den andre siden gir de god valuta for pengene. Takket være den såkalte lavfrostfunksjonen dannes det mindre is i kjøleskapet og avriming er mindre nødvendig.

Kjøleskap med nyttige tilleggsfunksjoner

Funksjon Bosch kjøleskap moderne kjøkken

Foto: Arsel

Barnefamilier setter spesielt pris på muligheten til å plassere kjøleskapene. Produsenter tilbyr i økende grad fleksible varianter for lagringsflater som tilpasser seg personlige behov. Gjenstander fra små bokser til store flasker kan lagres uten problemer. Alt finner sin plass – spesielle skuffer er også designet for sensitiv mat som frukt eller grønnsaker. Den interne kjøleteknologien hjelper til med at disse rommene ikke blir avkjølt for mye for å holde grønnsakene eller frukten frisk så lenge som mulig. Sist men ikke minst spiller også kjøleskapets utseende en rolle. Trenden er tydelig – kjøleskapet er preget av rene linjer og nøytrale farger. Den hvite fargen avtar; i stedet er sølv og svarte farger for tiden på moten. Hvis du vil eksperimentere, kan du velge en variant i rødt eller blått.

Ekspertene ved Robert Bosch Hausgeräte vet nøyaktig hvilke kriterier som spiller en rolle i utvalget – etter å ha sammenlignet forskjellige kjøleskap, erklærte Stiftung Warentest at deres KGE39AI40 kjøleskap var testvinneren sammen med to andre enheter. Men alle andre også Bosch kjøleskap og frysere overbevise med sin gode kvalitet og et imponerende design.

De moderne kjøkkenapparater – multifunksjonelle og stilige

form kjøleskap sølvfarge

Foto: Ljupco Smokovski

Kjøkken med kjøleskap i metalllook

moderne kjøleskap kriterier utvalg budsjett

Foto: Alta C.

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton