15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

LED -belyst sofa fra Colico – fargeendring med fjernkontroll

Fargeskift med fjernkontroll som passer ditt humør!

LED opplyst sofa fra Colico - farger

Har du noen gang drømt om å endre fargen på hjemmet ditt? Hvor ofte? Ja, kanskje dette bordet skal være hvitt i stedet for svart, eller garderoben skal være rød i stedet for blå. Egentlig er det ikke vanskelig å forestille seg denne vanvittige drømmen uten å male. Hvorfor? Vel, på grunn av designinnovasjonene, selvfølgelig.

Velkommen til den nye lysdimensjonen som følger med den nye Asami Light LED -belyst sofa kommer til liv. Dette unike anlegget er fra  Italienske selskapet Calico laget. Det er en ekte kunstnerisk teknologi som forvandler møbler til et annet nivå. Ingenting forblir det samme fordi møblene dine begynner å skifte farge. Det er et allsidig stilelement som endrer farge i henhold til humøret ditt. Denne moteverdige designen bringer nye følelsesmessige komponenter til atmosfæren i huset eller hjemmekinoen.

LED -belyst sofa fra Colico – skiftende farger

LED opplyst sofa fra Colico - rød

Den har en klassisk sofaform, men fremheves av LED -aksentbelysning og forvandles til et moderne møbel. Fargene i endring er justert for å gi deg visuell komfort og reflektere humøret ditt. Alt du trenger å gjøre er å ta tak i fjernkontrollen og endre fargene på lysdiodene. De futuristiske møblene gir hjemmet ditt en ny identitetsendring og et eget personlig preg. Du blir designer av dine egne ideer, og det er opp til deg å dekorere!

LED opplyst sofa av Colico i blått

LED opplyst sofa av Colico -blau

LED opplyst sofa av Colico - dreick

Den elegante sofaen gir et ytterligere allsidighetsnivå og har en modulær design. Fortsett å lete og finn ut mer om denne kule sofaen. Og ikke glem at moderne designendringer også gir farge.

LED opplyst sofa av Colico - blomster

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton