15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Renovert hus i New York har en ny fasadedesign

Moderne rekkehus i fasadedesign i glass-metall i New York

Architektur Büro Gluck + renovert og designet en typisk serie Hus i New York Byen rundt. Den nye uvanlige matte fasadedesignen av metall fanger oppmerksomheten til forbipasserende. Bak henne finner du et skjult vertikalt bibliotek som strekker seg fra gulv til tak. Med de rettvinklede fasadeåpningene gir huset en sterk kontrast til bygningene rundt.

Moderne hus i New York med et unikt bibliotek på 4 nivåer

Metallfasadepanelåpninger-loddrett bibliotek murvegg

Det renoverte rekkehuset er harmonisk egnet. På bakgrunn av murveggen fremstår fronten enda mer attraktiv. Fasaden, som er tydelig moderne i design, muliggjør dialog mellom innvendig og utvendig, støtter struktur og koblinger som Hus i New York med miljøet sitt. Om natten, når fasaden er belyst, er filigranstrukturen spesielt tydelig.

New York City hjem tilbyr sjenerøst personvern

 Glassfasade bakfasemøbler i bakgård grønt spisebord

Den konvensjonelle fire-etasjers Hus i New York mi en relativt smal gatefasade var fra Lykke+ forvandlet til en privat bybolig. Innvendig er de nye møblene varme og innbydende. Koselige sitteområder inne og i bakgården gir god plass til å slappe av. Boområdet ble designet med mye åpenhet. Naturlig lys oversvømmer ham rikelig i løpet av dagen.

Stuen åpner sjenerøst mot hagen

Gulv-til-tak-glassvindu fasade New York rekkehus

Stuen, spisestuen og kjøkkenet har sjenerøs utsikt over hagen. På baksiden av huset er første etasje forlenget utover. For maksimal lysoverføring ble det bygget en intern trapp med glassrekkverk, som leder besøkende til de øverste etasjene.

Bilder av: Raimund Koch og Erik Freeland

Fasadedesign med metall og glass

Fasadeåpninger moderne hus design-renovering prosjekt Gluck +

Bygningen ble redesignet til en komfortabel boenhet for familier i samsvar med de nye levekravene. Alle eksisterende komponenter ble redusert. Dørene er rammeløse. Gulvet er laget av advarselstre av høy kvalitet. Fargene følger også minimalismen i formene – redesignet til beige, hvitt og brunt.

Planløsningen ble designet stort sett åpen 

Vertikal interiørdesign-plassbesparende bibliotek- bokhylledesign

Alle fire nivåene var forbundet med et luftrom

Stue møbler-peis skyve glass rekkverk trapper

Komfortabelt designet, lyst interiør

Vertikale hyller på vegger i baderom i bibliotek-nivå

Soverom med gulv-til-tak-glass

Soverom innredning-glass fasade rekkehus renovering prosjekt

Blåkopien

Byhusarkitektur Gluck + NYC fire etasjer

Utsnitt

Sidevisning av seksjonal hus i New York byarkitektur

Utsikt ovenfra

Husrenovering Gluck + -nyc moderne planløsning

Smal fasade av terrasserte moderne New York -beliggenhet

Vertikalt bibliotek fra LYKKE+Vimeo.

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton