15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Velg riktig hagemøbeldesign avhengig av stil og uteareal

design vakkert avslappende planter har frisk luft

Krever uteområdet ditt et stort spisebord i teak med en fargerik parasoll? Eller er din stil og sittegruppe mer egnet for noe mer elegant, for eksempel barmøbler i terrassestil? Det er mange forskjellige måter du kan designe uterommet på. Beslaget Design av hagemøbler den beste måten å velge er å gå etter din smak og ikke glemme plassen du har tilgjengelig.

Hvordan velge riktig hagemøbeldesign

ideer små, men fine spare plass pent 1

1. Den rette Design av hagemøbler velg: liten, men fin

Ikke alle har et stort uteområde. Hvis du bor i byen og bare har en liten hageterrasse tilgjengelig eller i et hus med bare en liten gårdsplass, har du sannsynligvis ikke nok plass til et helt spisebord. Mer egnet i slike tilfeller er for eksempel 2-personers sett av stangen, dvs. et høyere bord med to barnestoler. Den høye konstruksjonen får området til å virke mer romslig. De er ikke store, så de tar ikke mye plass på terrassen eller bakgården.

matchende blomsterpotter tremateriale uteområde vakkert

2. Velg passende hagemøbler for en pen hage

De med en grønn tommel og en vakker, blomstrende hage trenger terrassemøbler som følger med på utsiden. I dette tilfellet er det best å velge passende hagemøbler hvis du bygger på tre. Ta hagemøbler i tre med en enkel design og noen vennlige aksenter med hvite sitteputer. På denne måten blir hagen din fokuspunktet på uteområdet i stedet for hagemøblene dine. Et spesielt godt valg er hagemøbler i teak. De er veldig værbestandige.

blå stoler ideer passende velge strandfølelse3

3. Den rette Design av hagemøbler for strandfølelse

Du trenger ikke nødvendigvis å bo på stranden eller i nærheten for å skape en atmosfære som får deg til å sverge på at havet er rett rundt hjørnet. Den beste måten å komme inn på strandhumøret er med morsomme, fargerike Adirondack -stoler. Legg til et lite bord for å sette drikken på og en stor, stripet parasoll. Adirondack -stolene er også tilgjengelige i plast, noe som gjør oppbevaring enklere om vinteren.

Det er mange ideer til design av hagemøbler å velge mellom

mønster pute utendørs oppholdsrom ideer teppe hvitt møbeltrekk4

4. Den rette Design av hagemøbler for et utendørs oppholdsrom

Ta med innendørsområdet utenfor. Mange selskaper produserer nå hagemøbler som ser ut og føles som stuemøbler, men som fremdeles er værbestandige. Hvis du har mye ledig plass og tilbringer mye tid ute, er dette det optimale alternativet. Selv utendørs tepper går så bra med dem. Du kan legge flip -flops til side og slappe av.

Hagemøbler moderne enkelt velg en passende stil for utendørs 5

5. Den rette Design av hagemøbler for en moderne og enkel stil

Sliter du med å finne terrassemøbler som matcher de enkle, rette linjene i hjemmets interiørdesign? Lei av terrassemøbler i smijern med ivy -tilbehør som finnes overalt? Hva synes du om disse forfriskende stolene som er laget av enkle, rette linjer og møbeltrekk? Fordel derfor mange hvite og store lys og buketter.

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton