15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Eksklusivt bardesign for nok en luksusopplevelse i Dubai – Alegra

Bar design dubai alegra nattklubb lysekrone

Alegra er en eksklusiv ny nattklubb for folk som liker magisk atmosfære og luksuriøse omgivelser. Dette imponerende Bar design regnes som et av de beste prosjektene av Viktige studio designet og implementert. Alegra nattbar er en annen luksusopplevelse i Dubai, og det er verdt å se dette interiøret og føle det med alle sansene. Hvis du kommer hit, glemmer du aldri de skinnende dekorene, strålende belysning, komfortable salongmøbler. De forbereder også den beste eksotiske cocktailen noensinne.

Det eksklusive bardesignet av Mr. Important

Bar design dubai alegra bar counter speil tak design

Mister Important regnes som en av de beste interiørarkitekter og designere når det kommer til luksuriøse og elegante nattklubber, fine restauranter og dyre 5-stjerners hoteller. Talentene fra studioet følger ikke spesifikke trender og teknikker. Du stoler på intuisjon og den estetiske følelsen av skjønnhet og komfort. Alegra Club er intet unntak fra porteføljen. Den luksuriøse klubben ligger i Dubai, og kombinerer de tre viktigste egenskapene til en luksusopplevelse i Dubai – elegant, originalitet og glamour. Lojale til de skinnende og strålende interiørdesignene, gjorde teamet på Mr. Viktige sitt beste. Alegra er glad (alegra betyr glad på spansk) for å hilse på alle som ønsker å fordype seg i et strålende miljø.

Fantastisk bardesign i Dubai

Bar design dubai alegra club skinn lenestol restaurant

Hva er Alegra?

Alegra er ikke bare en nattbar. Alegra er ikke bare et stilig og eksklusivt sted i det dyre reisemålet Dubai. Alegra er alt som kan gjøre drømmene dine til virkelighet. I de tidlige morgentimene i den varme og attraktive Dubai -byen tilbyr Alegra deg en kaffe for å starte dagen godt. Ved lunsjtid arrangerer Alegra en festival for spesialiteter og delikatesser som du ikke kunne finne andre steder i verden. Middag i Alegra er en raffinert opplevelse, og hvis du ikke vil se utsøkt og elegant ut, bør du bli hjemme i pyjamasen. Festen i Alegra vil pynte deg i sterke lys og god stemning skapt av verdens beste DJ -er.

Alegra ligger i Burj Khalifa skyskraper, den høyeste bygningen i Dubai. The Lounge and Party Club Alegra er også den heldige stjernen for hver besøkende som kommer hit for å finne adrenalinet, spenningen og gleden ved luksus og dyrt liv.

Fantastisk LED -belysning og veggdesign

Bar design dubai alegra gullblå belysning

Hovedkonseptet bak Bar design av den luksuriøse Alegra Club er det gåtefulle fusjonsspillet og samspillet mellom uregelmessige former og dynamiske figurer i harmoni med skarp belysning og skinnende dekorasjoner. De fullt opplyste aksentene i baren er overalt, og den besøkende kan gå seg vill i det ekstremt sterke lyset og de strålende glitrende dekorasjonene på vegger og gulv. Møblene er laget av de fineste materialer og tekstiler og fargene er provoserende og attraktive.

Aksenter i Alegra Club

Bar design dubai alegra innvendig lysekrone

Aksentene i det superkule og elegante interiøret er for mange til å bli regnet. Dekorene er varierte og tungvint – gotiske lysestaker, klassiske krystalllysekroner, minimalistisk baderomsutstyr og kunstneriske veggmalerier. De forenes i en dynamisk synkronisering.

Overfloden av farger og paletter i denne eksklusive Bar design skaper en illusjon om at du er under en regnbue av prakt, rikdom og luksus. De gylne motivene er spredt overalt, mens de gule strålene fra LED -installasjonene understreker de autentiske barkrakkene, skinnsofaene og ibenholt spisebord. Bruch -imitasjonene på vegger og tak er de viktigste aksentene og symbolene som Mr.Victaments team har brukt som en signatur på glamour og merkelig prakt.

Abigail

Barstol i tre

Bar design dubai alegra tre bar krakk speil overflater

luksuriøs krystalllysekrone   Nattklubbdesign dubai alegra Mister Important Studio -prosjekt

Illusjon av knust glass  Night bar design dubai alegra led installasjoner ødelagt glass illusjon

Veggfliser med rhinestones på toalettet

Bar interiør dubai alegra toalett rhinestones veggfliser

Bilder av © Jeff Dow

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton