15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Trendy leilighetsinteriør i hvitt – levende ideer av Victor Vasilev

Hvit stue spisebord-veggpanel i tre

Alle elskere av minimalisme i verden Leilighetsanlegg kunne hente inspirasjon fra dette minimalistiske huset i Carrara, Italia. Soldati House vil garantert gjøre et stort inntrykk med sine enkle og klare hvite møbler. Det vakre interiørdesignet var resultatet av arbeidet til arkitekten Victor Vasilev. Det tre-etasjers huset med et totalt areal på 530 kvadratmeter ble bygget på 1990-tallet uten spesielle designkonsepter eller ideer. Eierne ønsket et ultramoderne interiør.

Hvit leilighetsinnredning – klare linjer og stil

Puristisk hus hvit belysning trapper parkett

Victor Vasilev bestemte seg for en generell renovering. Etter det skal hele plassen brukes. Det var ikke et fritidshus, men et familiehjem, så målet var å ha et moderne utseende som var funksjonelt i alle aspekter. For Leilighetsanlegg valgte Vasilev travertinmarmor og indonesisk teak.

Enkle former i hjemmemøbler

Hvit stue sofasett innebygd peisovn

Designkonseptet var basert på det enkle kvadratvolumet. De individuelt produserte møblene ble bygget inn i innerveggene. Bare noen få er møblene med et klassisk utseende, som ble satt opp som et tillegg til interiøret. Samspillet mellom materialer, møbeldesign og belysning resulterte i denne fantastiske designen. Det lyse og rene Leilighetsanlegg ble beroliget av gulvbelysning. De innebygde vegglampene gir rommet komfort, varme og en hvit glød.

Kjøkken spisebord Hvit utliggerstol - puristisk

Familien ønsket også en velvære- og spa -sone for hjemmet med badstue, badekar for fire personer og en massasjesone – som alle ble installert i kjelleren. Hjemmekino -rom med stor skjerm var det drømmeaktige tillegget til det Leilighetsanlegg.

minimalistisk interiørdesign

Puristisk soverom hvit veggbelysning enkel design

Barnerom, soverom og gjesterom ligger i første etasje. Soverommet er et mesterverk av minimalisme innen interiørdesign. De lave benkestolene skaper en flytende visuell overgang fra soverommet til badet. Den svarte vasken på badet skjuler blandebatteriet. Bildene av Leilighetsanlegg var 2 år etter prosjektet av Victor Vasilev ble avsluttet, registrert. De beviser hvor godt og kvalitativt anlegget er.

Soverom med parkett

Hvit leilighet soverom seng-enkle interiørdesign ideer

Takbelysning beroliger atmosfæren på soverommet

Soverom ideer design hvit minimalisme takbelysning

Spisebord med hvite cantilever stoler

Stue hvitt spisebord gulvlampe-cantilever stol

Romslig boareal

Parkettgulv-hvit veggbekledningstrapp

Korridor til velværeområdet

Glassvegg skyvedørs gulvbelysning

Bor i hvit – hvit stue

Hvite sofasett ideer for interiørinnredning

Elegant bad i svart og hvitt

Bad innebygde skap hyller sorte vasker

Veranda design med behagelig sittegruppe

Veranda design sitteplasser sett

Previous Post
Moderne familiehus i Sør -Afrika
Next Post
Minimalisme på kjøkkenet – elegante linjer og materialer av høy kvalitet