15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De vanligste antrekkfeilene kvinner gjør – del 1

unngå antrekk-feil-kvinner-begå-tips-4

Hva må du være mer oppmerksom på? Hva foretrekker du å ikke gjøre??

Hver kvinne har et hemmelig ønske, nemlig å se vakker ut! Ja, derfor prøver vi alltid å holde tritt med de siste motetrendene. Dessverre skjer det noen ganger slik, noen kvinner streber etter å gå utover det som er rimelig og glemme hvordan de skal se veldig flotte ut. De er besatt av ideen om kombinasjoner, snitt, mønstre og former, og tenker langt fra komfort og funksjonalitet. Til syvende og sist må vi ikke glemme, vårt utseende påvirker ikke bare humøret vårt, det har også en avgjørende effekt på kommunikasjonsprosessen med andre. I dag vil vi introdusere deg for noen grunnleggende Antrekk at du må eliminere så snart som mulig, muligens hvis du også har dem.

Antrekk som skal unngås

Hva er viktigere for deg – størrelsen eller kuttet?

antrekk-feil-kvinner-små-jeans-kutt-størrelse

Her er den første feilen mange kvinner gjør når de handler. Hvis du er heldig og kommer over en flott modell, vil du få den i samme øyeblikk uten å prøve den. De fleste tror de passer perfekt til denne størrelsen. “Ja, klesplagget ser så vakkert ut, det må passe!” Mange kvinner tenker ikke på sin personlige komfort og hvordan de vil føle seg i ønsket klesplagg. I hodet hennes er det flere tanker som “jeg kommer definitivt til å gå ned i vekt i løpet av de neste ukene”, “Det vil strekke litt” og “jeg føler meg ikke helt ubehagelig, jeg klarer det.”

Dette er akkurat de øyeblikkene du må innse at ingen av disse setningene høres realistiske ut. Men det er vanskelig. Ofte liker du en kjole veldig godt. Men du kjenner dine egne preferanser, ikke sant? Sett dine prioriteringer! Det som er viktig er hvordan kjolen ser ut, ikke det som står på etiketten. Hold deg til klær som er akkurat din størrelse – verken smalere eller bredere.

Kvinner liker å bruke høyhælte sko. Men overdriv?

antrekk-feil-kvinner-høye stilethæler

Det har vært en helt uforklarlig trend i det siste. Det er skrevet i media at kvinner ikke skal ha høyhælte sko for ofte. Men tvert imot! Alt som gjør kvinner lykkelige er velkomne! Hvis damene er komfortable i slike sko, kan de bruke dem så ofte de vil.

Høyhælte sko understreker kroppens form og får kvinner til å føle seg sexy, feminine og selvsikre. Uansett om du er høyere enn resten, så lenge det gjør deg fornøyd og trygg, kan du alltid bruke høyhælte sko.

I henhold til hvilke standarder du kjøper?

antrekk-mote-feil-kvinner-normer-shopping

De sosiale nettverkene i vårt daglige liv dikterer en helt ny livsstil. Det er en tendens for kvinner å demonstrere sin sosiale status med bilder av de siste kjøpene.

Dyre merker erstatter nå luksus og bekvemmelighet, så funksjonalitet er på bekostning. Når det gjelder visjonen, oppnås det av personen som har på seg klærne. Merkede klær garanterer ikke godt utseende – det som betyr noe er kvinnen og hvordan disse merkede klærne passer henne. Og aldri glem når du handler: du kjøper noe fint til deg selv! Du vil se fantastisk ut i den. Hva andre mennesker sier om det spiller ingen rolle.

Antrekkfeil – klær i mannlig stil er ikke etterspurt hos kvinner

antrekk-feil-kvinner-måte-klær-unngå

Damene liker helt feminine modeller som markerer hver deres form. Vi har absolutt ingenting imot den mannlige garderoben, men vi foretrekker å ikke eksperimentere med det.

Men sannheten ser litt annerledes ut: I noen sesonger har mange kjente motedesignere fokusert mer og mer presist på brede og strenge kutt i den mannlige stilen. Her må vi absolutt nevne kjæreste -denim, men også den generelle, typisk mannlige skjorten. La oss være ærlige, dette er nå en absolutt klassiker i damegarderoben også.

antrekk-feil-kvinner-feil-jeans-størrelse

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton