15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hus med steinfasade – moderne konstruksjon med et rustikt preg

hus med stein fasade glass front-1

I denne artikkelen presenterer vi deg en fantastisk bolig som ligger i Texas, i Franklin -fjellene. Det rustikke huset på fjellsiden ble designet i 2015 av Studio Hazel Baker med base i den amerikanske delstaten Arizona. Tilpasset til landsbyens topologi, ligger boligen i den steinete villmarken høyt over elvedalen Rio Grande. Den imponerende tre-etasjers Hus med steinfasade og tilbyr fantastisk utsikt over byen El Paso og Juarez i sør.

Moderne fasadehus i stein med rustikk teft av Hazel Baker Rush

trapper-bakke-gjerde-bygning-2

Det rå, innfødte landskapet blir gradvis til en vakker oase med innfødte sukkulenter, kaktuser, fargerike gress og velduftende urter. De terrasserte omgivelsene gir direkte tilgang til utsiden fra alle tre nivåene i huset. Fjellene på østsiden av huset holder de første solstrålene ute til langt ut på morgenen. Fra det sørlige uteplassområdet kan du ofte se rådyr og kaniner gå langs den attraktive floraen. Et fantastisk panorama gleder øyet så snart solen gjemmer seg bak horisonten. Den dekkede utendørs stue er det perfekte stedet å se den brennende røde himmelen, som gradvis imponerer med nyanser av oransje og indigo.

Fasadehuset i stein tilbyr komfort og en fascinerende utsikt over byen

utsikt-stein-fasade-planting-vindu-front-3

Det imponerende huset med steinfasade har stue, kjøkken med spiseplass, samt et privat område med soverom og lekerom. Materialer som brukes både innendørs og utendørs er inspirert av lokalt El Paso -håndverk og har sterke bånd til byen. Naturlige og delvis konvensjonelle materialer ble brukt for å gi folkefaget et fint preg. Når du kommer inn i bygningen, får dør- og skaphåndtakene, som er laget av svart stål og skinn, de ellers så kule kantene til å virke visuelt mykere. Rommene er oversvømmet av lys takket være den store glassfronten og fascinerer med et moderne interiør. Treveggene og gulvene skaper en varm atmosfære som opprettholder den rustikke stilen på boligen. Det komfortable bassengområdet med solsenger tilbyr avslapning for hele familien og en unik utsikt. Fasaden på boligen er en dyktig kombinasjon av kremfargede vegger og vegger med imponerende steinbekledning.Steinfasaden gir den moderne konstruksjonen et varmt preg.

basseng-solsenger-skyvedører-glass-front-4

bolig-soverom-bad-vindu foran-5

kjøkken-hengende lamper-spisestue-øy-6

soverom-stol-fjell-steintrinn-7

bad-badekar-frittstående-vindu-8

svømmebasseng-solsenger-fasade-steiner-9

* Et prosjekt av Architekturstudio Hazel Baker Rush

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton