15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorative akustiske veggpaneler – ideer for veggbekledning

Akustiske veggpaneler-hvite relieff blomstermønster designideer

Fantastisk, kunstnerisk, iøynefallende og stilig – alle disse ordene refererer til et enkelt prosjekt – dekorative akustiske veggpaneler av Anne Kyyrö Quinn. Denne elegante veggsystemserien heter Bloom og er ikke bare vakker, men forbedrer også romakustikken betydelig. Bloom tekstilvegger er rene, enkle, delikate og helt fantastiske. De er multifunksjonelle og også universelle – de fungerer godt for absolutt ethvert interiør – moderne, futuristisk, urbane eller til og med tradisjonelle.

Dekorative akustiske veggpaneler med relieffmønstre

Dekorativt veggdekorasjonssystem rød blomst tekstilvegg

Skjønnheten og delikatessen til blomster inspirerte designerne til å lage sine fantastiske design. Dette fantastiske prosjektet for dekorative akustiske veggpaneler gir oss også et bredere perspektiv på selskapets unike stil og håndverk. Alle produktene i selskapet er planlagt ned til minste detalj, ekstraordinære og nyskapende. Med sine lyse farger og mangfoldet av forskjellige figurer og teksturer – er veggpanelene fra QUINN et umiskjennelig varemerke.

Dekorative akustiske veggpaneler – veggdekorasjonsideer for hjemme eller offentlige rom

Veggdekorasjon akustisk veggdesign svart og hvitt

Som du kan se selv, er Anne Kyyrö Quinns dekorative akustiske veggpaneler veldig egnet for ulike interiørarrangementer. De er enkle å installere både hjemme og i offentlige rom. Bloom -veggsystemet er også et godt alternativ for veggdekorasjon for skoler, barnehager, kontorer, foajéer, restauranter, kafeer. Det er sannsynligvis en av de vakreste og mest forlokkende dekorasjonene.

Dekorative akustiske vegger – innovativ design

Akustisk svart -hvitt blomstermønster i veggdeko

I dag er estetikk nesten alt. Mange mennesker vil gjerne leve og arbeide i en fargerik, lys og varm atmosfære. Dekorative akustiske veggpaneler Bloom skaper en ny fabelaktig virkelighet, omgir oss med delikatesse og sikkerhet. Nyt de fantastiske designideene fra Anne Kyyrö Quinn.

Veggpaneler i stoff med relieffmønstre

Tekstil veggpaneler svart og hvitt Anne Kyyrö Quinn

Akustiske veggpanelerVeggdekor Anne Kyyrö Quinn-Bloom-serien

Previous Post
Utsmykkede mosaikkbadfliser av Nella Vetrina
Next Post
Objets Nomades-Luxury Designer Furniture Travel Collection av Louis Vuitton