15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Huset på vingården med en moderne vri

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-nattbelysning

Arkitektkontoret i Amsterdam UNStudio nylig fullført Haus am Weinberg. Den nye bygningen på 6 650 kvadratmeter ligger utenfor Stuttgart, Tyskland, på et sted mellom byen og en terrassert vingård.

Hus på vingården med en vakker hvit fasade

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-hvit-fasade

Haus am Weinberg ligger i et miljø som er både landlig og urbane på samme tid. Plasseringen av villaen tilbyr pastoral utsikt over terrassene i en gammel vingård og byen på den andre siden.

Hus på vingården – bakgård

Haus-am-Weinberg-stuttgart-glass-hvit-minimalisme

Interiøret, organiseringen av visningene og den romlige fordelingen er inspirert av en enkelt gest, “turen”. I Haus am Weinberg støtter det sentrale vrielementet hovedtrappen og forbinder oppholdsområdene. Retningen til hver kurve bestemmes av diagonale bevegelser. Mens romoppsettet følger solens vei, er utsikten fra utsiden integrert i interiøret. Dette er muliggjort av den bærende betongkonstruksjonen, som reduseres til et minimum. Taket og taket støttes av bare fire elementer: heiskjerne, to støtter og en indre stolpe. De store selvbærende spennene skaper et rom som er glassert i alle fire hjørner av huset og fritt for søyler.

ligger i skråningen

Haus-am-Weinberg-stuttgart-side-visning

Spisestuen åpner ut en vidstrakt utsikt mot nordvest og rammer inn vingården som danner bakteppet for huset. Dette hjørnet av huset kan åpnes helt gjennom skyvevinduer for ytterligere å gjøre grensene mellom innvendig og utvendig uklar. Sove- og velværeområdet ligger i andre etasje.

Landskap og terrasser

Haus-am-Weinberg-stuttgart-landskap-terrasser

Interiøret i Haus am Weinberg er innredet i rom med forskjellige atmosfærer og romlige kvaliteter, der de fire glasserte og åpne hjørnene slipper dagslyset dypt inn i huset. Den lyse atmosfæren fortsetter med naturlige eikegulv, naturstein og hvite vegger flekket med små fragmenter av reflekterende stein.

Eik trapp design

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-hvite vegger-tre-gulv-eik

Tilpassede funksjoner og funksjoner er også integrert for å fremheve arkitekturen. I motsetning til det lyse temaet, er det et mørkt rom dedikert til musikk, mannlig sosialitet og jakt. I dette rommet ble det brukt spesielle akustiske mørke trepaneler for tak og vegger.

svart rom

Haus-am-Weinberg-stuttgart-black-room

Taklinjen til Haus am Weinberg reagerer på det kuperte landskapet. Utformingen av hagedesignet fortsetter diagonalene i plantegningene og skaper forskjellige soner for hvile og planter.

romslig hvitt interiør

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-omfattende

Eik

Haus-am-Weinberg-stuttgart-eik

Jakt trofeer

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-hvit-interiørdesign

Haus-am-Weinberg-stuttgart-trapper-vri

Spisestue og glassvinduer

Haus-am-Weinberg-Stuttgart-glass-vindu-gulv til tak

Haus-am-Weinberg-unstudio-stuittgart-romoppsett

Haus-am-Weinberg-22-landskap-design

Previous Post
Moderne familiehus i Sør -Afrika
Next Post
Minimalisme på kjøkkenet – elegante linjer og materialer av høy kvalitet