15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne familiehus i Sør -Afrika

Svømmebasseng-utendørs-enfamilie hjem-metropol-arkitekter

Arkitektene fra Metropole har en moderne familiehus bygget i Zimbali, Sør -Afrika. Midt i den store vegetasjonen er et hus med inspirerende arkitektur og et utmerket konsept gjemt. Vi presenterer deg en spennende arkitekturidee som ser både koselig og eksotisk ut.

Moderne familiehus – konseptet

 romslig svømmebasseng i pastioområdet

I følge den offisielle uttalelsen fra arkitektene har de en moderne familiehus bygget i Sør -Afrika. Det er flere vannkilder i nærheten, og husdesignen har stor fordel av dette – et utendørs svømmebasseng, kunstig innsjø og bekkestrøm fra huset til skogen. Vegetasjonen omgir huset helt, noe som gir forfriskning og virker beroligende. Takets flate form korrelerer med romavdelingen i kjelleren.

Moderne familiehus med en interessant fasade

 luksuriøst oppholdsrom-brun-fargevalg

Boområdet fra moderne familiehus ligger seks meter over hagen, noe som gir bygningen et ekstravagant utseende og samtidig beskytter huset mot dårlig vær. Den sjenerøst innglassede fasaden forbinder visuelt innsiden med utsiden og de grønne plantene utenfor utfyller det stilige interiøret. Huskonstruksjonen består hovedsakelig av naturlige materialer – betong, vann, natursteinvegger og tre skaper en koselig atmosfære. Utsiden av huset utstråler en zen -atmosfære.

Moderne interiør for eneboliger

 beige-brun stue hjørnesofa

Den interessante fargekombinasjonen og sammensetningen av de forskjellige arkitektoniske elementene som råder i det indre av huset i Sør -Afrika, skaper en overraskende atmosfære i alle rom. Myke, varme jordfarger kombineres med matchende tekstiler i myke, varme brune farger. Tre, stein, glass og skogens livlige farger blander seg i interiøret og gir et inntrykk. EN moderne familiehus av metropolis Arkitekter bør også tilby nok plass til familien – slik ser interiøret lyst og romslig ut, spennende aksenter er satt, slik at til slutt et imponerende prosjekt er fascinerende både innendørs og utendørs.

Av B. Angelov

Interessant taklampe i bronse

interessant anheng lys bronse

Rød lenestol og glassfasade i skapet

lenestol i glassfasade i rødt skinn

Blått rustikt gjesterom

blå rustikke gjesterom

Moderne husarkitektur

moderne hus-arkitektur-åpent-stue-område

Moderne konstruksjon av natursteinmur

moderne fasade av natursteinvegg

 Interessant flislagt tak feriehus Sør -Afrika

interessant flislagt tak-feriehus-Sør-Afrika

 Moderne familiehus Sør -Afrika

Moderne enebolig Sør -Afrika

Et gammelt rengjøringsverksted omgjort til et moderne enebolig

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer