15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Mosaikkfliser for bad – ideer til interiørdesign

Flis-bad-eksotisk-blomster-lyseblå

Ingenting kan skape mer atmosfære på badet enn det Mosaikkfliser. Bruk dette som en dekorasjon på veggen og skap en munter, avslappet, morsom eller romantisk atmosfære. Vi har samlet en samling design som passer til forskjellige bad og setter spennende aksenter. Hvilket design du liker best?

Mosaikkfliser som en aksent bak badekaret eller i dusjkabinettet

flotte baderomsdekorasjonsfliser

En av de største fordelene med det Mosaikkfliser det er, akkurat som selve navnet tilsier – at de skaper et spennende mosaikkbilde. Så hvorfor ikke sette opp hele badet i hvitt og vise fantasien og kreativiteten din gjennom et interessant bilde bare på den ene veggen? Veggen overfor døren ser best ut for dette, vanligvis er badekaret eller dusjkabinettet der. Samtidig skapes en spa -atmosfære slik at du kan slappe helt av og forfriske deg mens du bader.

Mosaikkfliser til badet – forfriskende bilder

Bad med mosaikkfliser

Det er viktig å velge fargeskjema og motiv fra Mosaikkfliser å velge riktig for bad – lyseblå og lysegrønn har en beroligende effekt og er veldig egnet for folk som tilbringer mye tid foran datamaskinen i løpet av dagen og ønsker å slappe av øynene. Frukt som epler eller sitron gir energien vi trenger så mye i begynnelsen av dagen.

Mosaikkfliser på badet – lag en optisk illusjon

 Baderomsfliser optisk illusjon

Optisk illusjon med Mosaikkfliser Det er enkelt å lage – hvorfor ikke lage et svart hull eller svømme gullfisk på badet? For å få badet til å se forfriskende ut, kan du dekke gulvet i korallfarge og legge veggene med hvite fliser med store oransje rektangulære motiver.

Mosaikkfliser på badet – fargevalg

Flis-bad-svart-hvitt

Eventuelt kan du legge hele badet med mosaikkfliser – gullblå aksenter er godt egnet for et kongelig interiør, mens mørke fargekombinasjoner for tiden er veldig populære på det moderne badet – lilla eller svart med fargerike gulrosa aksenter. Uansett, vær forsiktig så badet er godt opplyst – mørke fargetoner trenger mye lys.

 Forfriskende motiver – kiwi og sitron

Dusjkabinett mosaikk fliser dekorasjon idé

Baderomsfliser med vanntema

Dekorasjon av vannmosaikk

Veggdekorasjon på baderom

svart og hvitt baderomsfliser

Elegante klassiske mosaikkfliser

elegante-klassiske-mosaikkfliser

Gullfisk- kreativ veggdekorasjon

Veggdekorasjon på baderom

Bad med grønne fliser

Bad-grønt-fliser-veggdekorasjon-gjør det selv

Ytterligere 100 ideer for bad

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer