15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Loftsleilighet med beplantet terrasse og eksotiske møbler

plantet terrasse satt opp en utendørs loftsleilighet

Vi presenterer deg en interessant møbleringside – en luksuriøs Loftsleilighet med beplantet terrasse og eksotiske møbler.

Luksuriøs loftsleilighet med plantet takterrasse

moderne hus takterrasse med vannfontene

de Loftsleilighet med beplantet terrasse kombinerer interiør og utvendig arkitektur. Grønn vegetasjon og mange potteplanter forbinder visuelt interiøret med terrassen utendørs. En visuell forbindelse er også skapt av tregulvet, som ble foretrukket både for det koselige uteplassen og for møblene. Terrassen er designet på flere nivåer, til og med en spiseplass og pergola er satt opp. Vannfontener virker beroligende og demper byens lyder, mens komfortable sofaer inviterer deg til å slappe av. Interessante dekorasjoner fra Fjernøsten som Buddha -statuer, keramiske kar og metallplater gir et snev av India. Friske blå blomster setter aksenter i det ellers nøytrale fargevalget på takterrassen. Ingenting ble åpenbart reddet, og sluttresultatet var spennende. Det er en moderne hagekunst midt i storbyen.

Loftsleilighet med beplantet terrasse – interiør med dyreprint

klassisk eksotisk spisestue

Inne i Loftsleilighet med beplantet terrasse De eksotiske møblene er spesielt imponerende. Dyremønstre, himmelsenger, baldakiner og rikt pyntede møbler kombineres med grønne planter. Du får følelsen av at huset har blitt omgjort til en eksotisk hage. Den elegante atmosfæren er understreket av edle lilla og gullfarger. Tepper med orientalske mønstre og tremøbler i spisestuen er iøynefallende, mens soverommet er valgt i hvitt og gull. Det lille, men veldig koselige kjøkkenet med en hvit benk og mange grønne trær som dekorasjon er også fascinerende. Det er den absolutte drømmeleiligheten for hageentusiaster og mennesker som ønsker å slappe av fra det hektiske livet i storbyen.

Himmelseng på soverommet

Himmelseng, gule gardiner

Hvitt kjøkken med planter og blomster som pynt

stor blomsterpotte på kjøkkenøya

Dekorative elementer – orientalsk teppe

eksotisk teppegang design trefliser

Koselig sittegruppe på takterrassen

Paradise hage takterrasse tregulv

Luksuriøst loft med utendørsterrasse og pergola i tre

store planter-grønn vegetasjon-takterrasse

Loftsleilighet – plan for romfordeling

Takleilighet takterrasse romfordeling

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer