15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De vakreste feriedestinasjonene om våren – Keukenhof -hagen

feriedestinasjoner om våren i tulipaner i Holland oransje

Vinteren er endelig over, og vi kan nyte de første varme solstrålene. Sjekk ut dette forslaget for et av de vakreste Feriemål om våren, som du kan besøke. Hva kan være mer egnet for våren enn blomster – mange blomster. Keukenhof -hagen nær Amsterdam er en av de mest fotograferte hagene i verden. Når du kommer inn i den botaniske hagen, vil du føle at du er i blomsterparadis.

Feriedestinasjoner om våren – historien til Keukenhof -hagen

feriemål vår i holland botaniske hage

Parken ble grunnlagt i 1949 av Major de Lisse. Han har jobbet med en rekke hagearbeidere for å bringe denne fantastiske ideen til livs. I dag inneholder hagen mer enn 9 millioner planter inkludert forskjellige hybridarter av tulipaner som ikke kan sees andre steder. Denne enestående botaniske hagen er en av de beste ideene for Feriemål om våren.

Vårferiedestinasjoner for blomsterelskere – Keukenhof -hagen

feriedestinasjoner våren i holland blomster måte

Du kan imidlertid ikke nyte de forskjellige typene tulipaner året rundt. Hagen er bare åpen fra begynnelsen av mars til slutten av mai. Derfor bør du planlegge vårferien nøye, slik at du ikke går glipp av åpningstiden. På grunn av den relativt korte åpningsperioden kommer det utrolig mange turister akkurat på dette tidspunktet. Forbered deg på et svært besøkt reisemål. Her kan du nyte mange typer blomster, flotte farger og fantastiske naturlandskaper. Ingen av Feriemål om våren er like egnet for blomsterfans som Keukenhof -hagen i Holland.

feriedestinasjoner om våren i holland striper blå hvit

feriedestinasjoner om våren i påfuglhvit i Holland

feriedestinasjoner om våren i holland keukenhof hage

feriedestinasjoner våren i hollandske geometriske former  feriedestinasjoner våren i Holland forskjellige typer blomster

feriedestinasjoner våren i Holland fargerikt landskap

feriedestinasjoner våren i Holland slapper av ved elven

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer