15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sandsteinfliser – original veggbekledning til stue

Sandstein Tile-Lithos Design

de Sandstein fliser er en flott måte for deg å umiddelbart vekke interesse for veggdesign og legge til aksenter til den elegante strukturen på en vegg. Nuance-kolleksjonen fra Lithos Design tilbyr høy kvalitet og ultramoderne varianter for veggbekledning i moderne leiligheter.

Relieff sandsteinfliser med forskjellige design

Sandstein flis Lithos firkantet mønster

Reliefflaten på Sandstein fliser er produsert med 6 CNC -maskiner. Designenes originalitet blir derfor forsterket med dyktige skjære-, bearbeidings- og formingsprosesser. Det ser ut som lyset spiller på sandsteinen, det skaper interessante optiske effekter og øker kontrasten. Grått er stilig og elegant. Disse originale designene ble laget av Raffaelo Galiotto.

Sandsteinfliser av Lithos – moderne italiensk lidenskapshistorie

Veggfliser sandstein italiensk stil

Historien om Lithos Design er en vakker italiensk historie om lidenskap, kunnskap og banebrytende teknologi. Selskapet ble grunnlagt av brødrene Claudio og Alberto Bevilacqua. Designeren Raffaelo Galiotto har beriket merkevaren med sin stil og bidratt til at denne vakre Sandstein fliser umiddelbart gjenkjennelig.

Originalitet og stil i modulær veggdesign

Sandstein flis dekorativt mønster litos

Hemmeligheten bak Lithos design Produkter er gjemt i de modulære veggene – i den naturlige gjentagelsen av lignende Sandstein fliser. Designene har originalitet, og dette fremheves. Lithos er anerkjent som en av de mest innovative oppstartene i steindesignmarkedet. Den kan stole på unge ansatte som er kundeorienterte og har klare ideer. Med en autentisk entreprenørånd ser designerne lenger og lenger fremover og lar arbeidet inspirere dem.

Grått veggedesign – dekorativt relieffmønster

dekorative naturstein fliser mønster grå

Veggedesign med interessante bølgemønstre

Litosbølgemønster i naturstein

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer