15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

3 moderne innendørs fontene og innendørs foss ideer

ideer for innendørs fontene og innendørs fossemiljø

Materialene og designene i hjemmet vårt har stor innvirkning på våre følelser og velvære. Ideene til moderne innendørs fontene og innendørs fosser bruker det naturlige vannelementet for å formidle en rolig vitalitet og avslappet atmosfære.

Moderne innendørs fontener og fosser fra Harmonic Environment

ideer for moderne innendørs fontener og innendørs fosser harmoniske

Selv om vann frisker luften og gir ro, er det som et element ikke lett å kontrollere. Fortsatt tilbud Harmoniske miljøer mange design for moderne innendørs fontene og innendørs fosser. Noen modeller kan brukes som romdelere eller ganske enkelt som kinetiske bragder. Disse vakre innendørs fontene kan brukes som et alternativ til peisen, uten å skade barn og kjæledyr. Glassrutene er overflaten der vannet renner ned. Kombinert med dramatisk belysning, kan fossen være høydepunktet i ethvert hjem. The Harmonic Environments fosser spruter ikke og faller med nesten ingen støy. Omsorg er spesielt enkelt og enkelt.

Det moderne innendørs fontenedesignet Yosemite av Spirit Elements

ideer til moderne innendørs fontener og innendørs fosser åndselementer

Av moderne innendørs fontene er den enkleste løsningen for å bringe miljøet utenfor. Et eksempel på dette er Yosemite Wall Waterfall fra Spirit Elements. De fredelige fossene og naturelementene i Yosemite -fontenen vil se ut som et levende kunstverk i hjemmet ditt. Gjenopprettingseffekten av vannbevegelsen vil bringe en ny følelse av fred inn i din stressende daglige rutine. Designerstykket er designet som en veggdekorasjon og koster 2.499 amerikanske dollar. Skifer i forskjellige farger er omgitt av en vakker kobberramme. Kobberet er beskyttet mot den naturlige kjemiske reaksjonen med vannet.

Innendørs fosser fra Bluworld

ideer til innendørs fontener og innendørs fosser

De fantastiske ideene for moderne innendørs fontene og innendørs fosser fra Bluworld vil bringe en følelse av ro og avslapning i hjemmet ditt. Med elegant design og høy kvalitet vil disse innendørs fossene invitere naturen inn i hjemmet ditt, slik at du kan se det avslappende vannet flyte. Aquare -kolleksjonen som formidler en moderne stil er spesielt slående. Disse fossemodellene er ment som møbler med høy pris. Designet består av kunstig granitt og vakkert fargede speil. At moderne innendørs fontene er tilgjengelig i mange farger og størrelser. Med funksjoner som justerbar vanndrenering, volumkontroll, halogenlys og flyttbart steininnsats, er du sikker på å like dette interessante møbelet. Prisen varierer mellom 1000 og 14 000 amerikanske dollar.

Aquare -kolleksjonen – innendørs fontener fra Bluworld

   ideer til innendørs fontener og innendørs fosser bluworld

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer