15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ultramoderne leilighetsdesign

Designet av Christoph Coleman

hvit stue blå puter

Vi gir deg en frisk, moderne Leilighetsdesign før. Leiligheten ligger i det flotte New York -området – Manhattan. Interiørdesigner Christopher Coleman ble ansatt for å pusse opp leiligheten. Arkitekten er kjent for sin preferanse for sterke, uttrykksfulle farger og former. Glitrende overflater skaper ekstraordinære effekter i samtiden Leilighetsdesign.

Ultramoderne leilighetsdesign

 elegant leilighetsdesign - rødt soverom

Den moderne Leilighetsdesign imponerer med sitt minimalistiske interiørdesign. Vekten legges på den hvite fargen, som symboliserer renhet og eleganse. Glitrende tak og gulv gjenspeiler møbler og dekorative elementer – så enkelt er det å lage et eventyrdesign. Glass er tilstede overalt – enten det er speil, glassvegger, glasspaneler eller dekorative elementer, alt skinner. Stuen ser moderne, raffinert og elegant ut.

Innovativt og elegant leilighetsdesign fra USA

 innovativ interiørdesign - leilighet

Elegante møbler i dristige farger skiller seg ut fra de glitrende overflatene og setter aksenter i Leilighetsdesign. Uansett var designeren veldig forsiktig med de intense nyansene. Det himmelblå kjøkkenet og badet virker beroligende, mens det røde soverommet og badet skaper en spennende atmosfære. Den interessante fargekombinasjonen skaper et spesielt elegant og glamorøst preg i denne moderne leiligheten på Manhattan.

av K.H. Christova

elegant interiør - hvit og blå stue

hvitt bad med moderne rund vask

moderne hvitt bad med rund vask

 

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer