15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Luksuriøst sengedesign av Hästens for en god natts søvn

Luksus-soverom-komfortabel-seng-design-Hästens

En utsøkt en Sengedesign, som sikrer en god natts søvn – slik kan den luksuriøse sengekolleksjonen fra Hästens beskrives. De har soveromsmøbler for enhver plass og smak – fra rammesenger til justerbare senger, you name it – og Hästens har designet den. Komfort og stil kombineres i et drømmemøbel.

Eksklusivt sengedesign laget av naturlige materialer

komfortabel-designer-seng-Hästens

Sengen er kanskje det viktigste møbelet på soverommet for alle som en god hvile er av stor betydning for. Hästens har tatt hensyn til denne kundeforespørselen og med komfort i tankene Sengedesign designet. Men hva er så spesielt med Hästens -senger? På den ene siden er de helt håndlaget – produksjonstiden per stykke er rundt 160 timers arbeid. Det er en fin utdypning – et kunstverk laget bare av naturlige materialer. Med dette mener vi ull, lin, til og med hestehår – de høres kanskje rart ut, men de bidrar til velvære til den sovende personen. Kombinasjonen er perfekt balansert og er et resultat av 150 års forskning og erfaring fra selskapet.

Praktisk, behagelig og pen – det perfekte sengedesignet

elegant blå rammeseng

Praktisk, behagelig og vakkert – dette er hovedmålet Hästens. Selskapet har eksistert i århundrer Sengedesign har utviklet og lansert en utmerket samling av håndlagde senger. Den beste designen forblir ubestridt Vividus, som ble opprettet etter 2 års arbeid. Sengen har blitt synonymt med hvile. Å ha den mest komfortable sengen er ikke en luksus, det er en nødvendighet for å sove godt og slappe av. Det skjønte Hästens.

Proferia seng-rund versjon

Proferia seng rund versjon

Luksuriøs håndlaget rammeseng

eksklusiv-håndlaget-rammeseng

 Justerbar Hästens -seng

moderne-justerbar-seng-Hästens

Vintage soverom med Hästens -seng

vintage soverom Hästens seng

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer