15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

7 praktiske ideer for møbler for små mellomrom

moderne-stol-Wing-Fung-Ng

Boområdet blir mindre og mindre, og utfordringen passer Møbler for små mellomrom å finne, bli større. Slik at selv et lite rom ikke bare har komfortable, men også flotte møbler, er beslutningen bare en – transformerende møbler. I mange tilfeller spiller de en viktig rolle i design og har en dobbel rolle som skaper uventede muligheter.

Møbler for små rom gir uendelige muligheter

moderne plassbesparende møbler-sett-Casulo

de Møbler for små mellomrom gi muligheten til å designe en hel leilighet i ett rom. En benk, skrivebord, stol med justerbar høyde, to barkrakker, bokhylle og seng er plassert i en liten eske 80cm X 120cm. To personer kan plukke den opp og bære den i 10 minutter. Verktøy for konstruksjon er ikke nødvendig. Dette tilbudet fra Casulo trenger ingen annen introduksjon. I Casulos ånd er tilbudet fra Kenchikukagu ​​at en hel skinnende leilighet passer inn i tre små esker. Dessverre er denne designen ikke akkurat billig – den er priset til $ 7 600.

Møbler for små mellomrom – praktiske og nyskapende

smart-møbler-for-små-mellomrom-matroshka

En hel leilighet på en total gulvareal på 43 kvadratmeter, lik en Matroshka – det er det Matroshka Compact har å tilby. Den innovative ideen er faktisk basert på det samme prinsippet som Matroshka -dukkene. Systemet med Møbler for små mellomrom inkluderer hjørnesofa, dobbeltseng, bord, fire stoler og et skap, garderobe og et hyllesystem. Matroshka er virkelig en drøm som går i oppfyllelse – et kompakt oppholdsrom som dekker de beskjedne 43 kvadratmeter.

Intelligente designermøbler for små mellomrom

naho-matsuno-praktisk-plassbesparende-møbler-vert

Alle som noen gang har vært i Japan kjenner de små leilighetene og det begrensede boarealet – noe som selvfølgelig betyr behovet for intelligente designere Møbler for små mellomrom øker. Den japanske designeren Naho Matsuno skapte en genial konstruksjon for en moderne spisestue som passer i en liten eske. Det er tid for middag – så ta terningen ut, og når festen er over kan du la den stå til side igjen. Du kan også bruke strukturen som en improvisert benk.

Plassbesparende design – møbler for små mellomrom

Portal plassbesparende sengedesign

De fleste senger krever en viss mengde ledig plass – men ikke denne sengen. Den henger i taket og sparer plass til møblene du vanligvis trenger i løpet av dagen. Det er til og med muligheten til å integrere belysning for en bestemt gruppe møbler. Møblene tilbyr forskjellige triks for kompakte fasiliteter.

Av B. Angelov

 Pavone – bord og stol i ett design

Pavone bordstol design

Naho Mazzuno og hans interessante puslespillstoler

interessante-stoler-Naho-Matsuno

Plassbesparende kontormøbler – Offi Packet

Offi-Packet bordskap

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer