15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne design fra spahotellet i Italia

blå fargeskjema spa bad

Et ombygd kloster er moderne i disse dager Spa -hotell i Italia. Den enkle fasaden i naturstein skjuler et virkelig ultramoderne spahotell, som sikrer gjestenes velvære med sine bølgende former og nyskapende belysning.

Omgjort kloster – moderne spahotell i Italia

interessant-gul-aksenter-spa-hotell-interiør

Ligger i det grønne Umbria, Italia, hvor arkitektur fra middelalderen ofte kan bli funnet, er et tidligere kloster gjemt i den grønne skogen og landskapet. Uansett er det bare den gamle natursteinfasaden som er bevart og minner om bygningens opprinnelse. I dag har det blitt omgjort til et spahotell – ikke uten grunn, som du kan se selv ved å se på det grønne landskapet. Den vakre naturen rundt hotellet lover en flott pause. Det som er inne er hotellets fokus – arkitekten og interiørdesigneren Simone Michelli ble ansatt for å designe et futuristisk spa. Designet har overgått eiernes forventninger – subtil belysning, utmerket veggdesign og innovative gule aksenter gir rommet et futuristisk, men samtidig koselig utseende.

Spa -hotell med elegant design

moderne spa bad design

Av Spa -hotell har alt hjertet ditt kan ønske deg – moderne velværebadekar og dusjer. Konseptet bak interiøret er enkelt – vann symboliserer liv, styrke og bevegelse, mens de gule aksentene representerer solen og det muntre humøret. Innvendig føler du at du er i en elv. Kreativ veggbelysning og takets bølgende form skaper en interessant atmosfære. Fargeskjemaet er tydelig blått – lyseblått vann og blått LED -lys er en perfekt kombinasjon for et perfekt velvære design. Vannmotiver kombinert med skyer er malt på veggene. Hele atmosfæren er avslappet, og du kan helt glemme hverdagen og bekymringene hjemme, som er det beste beviset på at arkitekten gjorde en utmerket jobb.

Moderne velværesenter-italiensk hotell

moderne-velværesenter-italiensk-hotell

Interessant belysning spa -hotellinteriør

lang jacuzzi-interessant-belysning-spa-hotell-interiør

Gule aksenter – spa svømmebasseng

gul boblebad spa svømmebasseng

Elegant spa -bad med veggdekorasjon

elegant veggdekorasjon spa bad

Spa velværesenter

Spa Wellenss Center Italia

Previous Post
Design av en liten byhage – ideer for moderne hagedesign
Next Post
Egnede materialer for terrassetak – ideer