15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Sette opp en lettstelt kolonihage – ideer for terrassedesign

lettstelt-liten-hage-terrasser-moderne-design-tre-lavendel

EN lettstelt kolonihage er et alternativ for kreativ terrassedesign for mange mennesker som bare har begrenset uteplass. Den lille hagen er alt raseri. Vi er stolte over å kunne presentere en liten bakgård i San Francisco, kalt Dolores Park, som har blitt grundig renovert i 2 uker. Det pleide å være så smalt at en stor mengde jord måtte fjernes for renovering.

Tiltakshage med lite vedlikehold i San Francisco – designerhage

lettstelt-tildeling-hage-terrasse-tre-moderne-hage-design-buksbom

 Landskapsarkitekt Richard McPherson innrømmer det lettstelt kolonihage var virkelig en utfordring. Takket være terrasset hagedesign, var McPherson i stand til å lage en hage på flere plan og bruke den tilgjengelige plassen effektivt. Betongmurer ble satt på plass for å stabilisere den menneskeskapte åsen. Den grå betongen ble farget for å harmonisere med omgivelsene og for å minimere størrelsen visuelt.

Lettstelt kolonihage med terrasseformede planter

lettstelt-tildeling-hage-terrasser-stein-plater-frodige-hage-trær

En forutsetning for en frodig grønngjøring av terrassen er valg av planter som matcher den eksisterende beliggenheten og den individuelle omsorgen til hageeieren. Dette lettstelt kolonihage von McPherson ble plantet med subtropiske planter som gigantiske Strelitzia (paradisfugl), philodendron, minipalmer. For den spektakulære bakgrunnen valgte McPherson planter med forskjellige teksturer og grønne toner – campanula, lantana, bacopa, azalea i full blomst, hvit stjernejasmin som aksent over betongveggen.

Grønn terrasse – ideer

lettstelt-tildeling-hage-terrasser-petunia-rosa-hvit-syrin-bakdeksel

Huseierne San Tran og Dennis Durzinsky elsker samtalen og avslapningen. De store glassruter i huset gir også en fantastisk utsikt over hagen. du lettstelt kolonihage har en grill, betongfontene, som står i kontrast til den frodige vegetasjonen, og en liten salong. Bluestone -trinn fører til det øvre nivået av hagen, hvor to komfortable solsenger er plassert i solen. Skillevegger garanterer den beste avslapningen. Noen få diskret plasserte lamper markerer daddelpalmer og duftende stjernejasmin, røde hortensiaer, vinstokker og bambus.

Planen for den lille forgården

lettstelt-tildeling-hage-terrasser-urtehage-grønnsakshøyd seng

Takket være nyskapende og smart landskapsarbeid, nyter San og Dennis et tropisk tilfluktssted, en verden som er fjernet fra det hektiske sentrum. Som San sier: “Vår lettstelt kolonihage vi er glade hver dag, og vi er veldig stolte av denne mini -oasen.

Uvanlig hagedesign

Vegg murstein terrasse grønnere kolonihage

Ideer for hagedesign – terrasse med kolonihage

BBQ spisestue liten hage ideer

Dolores Park San Francisco Garden Design Idea

Tips til design av små hageterrasser

lettstelt forgård små hager

Dolores Park Design belysning azalea beskyttende vegg

Hage planlegging ideer kort uteplass

Previous Post
Støtfanger for babyer med flotte motiver og laget av de beste stoffene
Next Post
Ultramoderne leilighetsdesign