15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Designermøbler og interiørdesign fra Dupoux Design Studio

Designer interiørideer Dupoux buddha bar

Designermøbler kan lett bli funnet i hvilken som helst møbelbutikk eller produsent i disse dager. Men det er Designermøbler og interiørdesign, som ikke kan klassifiseres eller defineres av en faktor eller identifikator. Disse begrepene er unike, originale og umiskjennelige. Disse møbeldesignene er valgt blant noen av de mest kjente offentlige områdene som sofistikerte restauranter, ultramoderne kafeer og superkule nattklubber. Noen av disse møblene er faktisk designet av de nye lederne innen avantguarde design – designerne av Dupoux Design Studio.

Designermøbler og interiørdesign

buddha bar new york interiørdesign dupoux

Profesjonelle på Dupoux Design Studio håndterer renovering og opprettelse av eksepsjonell interiørdesign for offentlige rom, samt produksjon av egne møbler. Du kan finne alt du trenger, eller du trenger det ikke akkurat nå, men du vil fortsatt ha det for deg selv. Hvert stykke av Dupoux Design Studio er begrenset i serier og fungerer som et unikt blikkfang i hvert hus eller bar.

Designermøbler og interiørideer i Buddha Bar

Designer interiørideer buddha bar nyc

Interiørkonseptene i Buddha Bar er selvfølgelig orientalske, provoserende og glamorøse. Møblene i dette interiøret er også eksklusive og eksotiske. De autentiske trebordene er laget av de mest presise arbeiderne som har håndlaget de utskårne ornamenter. Setene er dekket med den klassiske damasten pluss og silke. Varm sjokolade og varme beige fargepaletter legger til den rolige og fredelige atmosfæren. De store sofaene er dekorert med blomster og buede linjer, som minner oss om de tradisjonelle møblene vi eier hjemme.

Buddha bar interiør

Designermøbler ideer Dupoux buddha interiør

Designerideer på Nylo -hotellene

Designermøbler for innredning Dupoux nylo hotels appartement

Nylo -hotellene er berømte over hele verden. Designerne bak disse fascinerende leilighetene og familiestudioene er igjen profesjonelle i Dupoux Studio. Her insisterer de på komfort og enkelhet knyttet til den koselige hjemmestemningen. Vantguardist Designermøbler i Nylo Hotels skaper vakre kontraster mellom ideene i hele anlegget. De minimalistiske sengene her er designet med uvanlige former, men de klassiske trematerialene og miljøvennlige bomullstepper inviterer gjester til hotellet. De store leilighetene på hvert Nylo Hotel består av separate kontor- og barneområder. De er utstyrt med komfortable kontormøbler og lekeplasser for barn, hvor de har en seng, lekeområde og et lite dekorativt bord med lenestoler for intellektuelle aktiviteter.

Designermøbler i restauranten Pacifica

Designermøbler for innredning av Dupoux luksusrestaurant

Den strålende og helt vakre Pacifica Restaurant ligger i Mandarin Oriental. Det eksklusive Designermøbler Ideer som brukes for den omgjengelige atmosfæren i salongen er kombinasjoner mellom gotisk og de moderne minimalistiske ideene for seter, bord og bardisker. Barnestolene er laget av trematerialer av høy kvalitet, og de er dekket med en myk damast og stykker av ekte skinn. Kafébordene er ordnet i en streng linje, men deres fascinasjon fanger øyeblikkelig øyet fra inngangen.

 Designerideer og Nialia -samlingen

Designer interiør ideer Dupoux nialia samling bad japansk

En av Dupoux Studio’s nyeste samlinger  Designermøbler er Nialia -samlingen. Ved å kombinere de siste strømningene og trendene på ett sted, danner elementene her en absolutt perfeksjon for den harmoniske livsstilen hjemme. Soverommet er både klassisk og minimalistisk, men eterisk gardin over sengen gir et modernisert renessanse -preg. De uregelmessige formene kan lett observeres på soverommet i Nialia -samlingen også – sjekk ut disse søte og elegante nattbordene og møblene på balkongen. Det lille badet er balansert med de enkle linjene – det klassiske badekaret er i tråd med de andre delene i japansk stil. Stua, derimot, viser en stor overflod av moderne møbler. Den enkle sofaen er matchet med de originale krakkene som ligner kongler.

Abigail

Pacifica restaurant

Designer interiørideer Dupoux restaurantinteriør

restaurant inngang

Designermøbler for innredning av Dupoux pacifika restaurant

 i Mandarin Oriental

Designermøbler for innredning av Dupoux mandarin oriental

glamorøst biljardbord

Designermøbler ideer Dupoux biljardbord

orientalsk atmosfære

Designer Dupoux orientalsk atmosfære

Veggspeildesign på badet

Designer Dupoux glamorøst speildesign på badet

Nialia soverom

Møbler ideer Dupoux nialia samling soverom

Maisonette interiørdesign

Innredning ideer Dupoux nialia samling stue duplex

Nylo Hotell

Møbler for innredning Dupoux hotel interieur

Designer møbler ideer Dupoux inkludert møbler terrasse

Previous Post
Støtfanger for babyer med flotte motiver og laget av de beste stoffene
Next Post
Ultramoderne leilighetsdesign