15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kreativ og spennende urban interiørdesign

La cave a vin 9 av Cyrille Druart fra Paris, Frankrike

interiør-design-vin-bar-CyrilleDruart-paris

Cyrille Druart sa om dette prosjektet at “Vi prøvde å male det støvete bildet med en vinbar Bundet sammen er, å vaske. I stedet ønsket vi å gjøre det til et koselig, lyst, fargerikt rom. Fikset i moderne tid forankret .”

La cave a vin 9 ligger i det dynamiske livlige distriktet Les Halles, midt i hjertet av Paris. Cyrille Druart. Interiøret bryter med konvensjonen og tilbyr en helt annen type arena for god mat, god vin og godt selskap. Stylingen av La Cave en av 9 er godt tilpasset erfaringene og forventningene til kresne parisiere i det 21. århundre.

Det kreative konseptet bak denne stilige Urban interiørdesign

interiør-design-vin-bar-CyrilleDruart

Bildet av rødvin som renner rikt inn i glasset er stimulerende. Det ble et spennende og kreativt konsept, kombinert med alle de formelle elementene i denne fasjonable vinbaren. Dette er ikke et flott sted, men det det mangler på plassen, kommer deretter igjen med en innvirkning på design.

interiør-design-vin-bar-paris

Dette særegne urban interiørdesign synes å være basert på farger forbundet med å rømme rødvin inn i et krystallklart glass, svart og hvitt med et dramatisk sprut av rødt. I tillegg fokuserer vin- og glassbildene på å definere linjer og en interessant strekk og forvrengning av form. Ta dette med i interiøret og vi kan se hvordan elegant flytende linjer fremheves – i de metalliske høye krakkene, kantene på transparente møbler, glasshyller, også i refleksjoner på selve flaskene.

interiørdesign-vin-bar-speil-tak

Selv om den har et relativt lite område, maksimerer bruken av et speil i taket høyden på stangen. Dette skaper en fascinerende illusjon som har en visuell effekt og utfyller den fascinerende atmosfæren i baren. Atmosfæren i La cave a vin 9 er intim og imøtekommende med bare et snev av det uventede.

Åpenhet og lys skaper dette unike Urban interiørdesign.

interiørdesign-vin-bar-bord-deksel

Virkningen av vinglassbildene blir levendegjort ved kreativ bruk av farget LED -belysning som er plassert for å belyse gjennomsiktige møbler og møbler innenfra. Denne uvanlige strategien er i stor grad ansvarlig for å forene hele designkonseptet som ett. Overflod av materialer i det indre av vinbaren er mangfoldig og full av energi – steinvegger og rå betongkontrast, slanke polerte metaller, glass og polymerer. Under påvirkning av den fengslende belysningen smelter alle disse komplekse elementene sammen som på et lerret. Faktisk harmonisk og flytende, som i det kraftige abstrakte maleriet som henger over hovedstangen. Interessant nok er dette basert på visjonen om vinen som strømmer inn i et glass. Så det indre interiørkonseptet lukker sirkelen.

av Jaz

Urban interiørdesign – vinbar i Paris – dekorasjon av steinvegger

interiørdesign steinvegg

Bilder i urban interiørdesign

urban-interiør-design-vin-bar-bilder

fascinerende toalettdesign i La cave a vin 9 av Cyrille Druart

urban-elegant-interiør-design-CyrilleDruart

blå LED -belysning fra springen

interiør LED -kran

Fantastisk bardisk i La cave a vin 9 av Cyrille Druart

urban-vin-bar-CyrilleDruart-bardisk

Vinkjeller

vinkjeller-vinbar-paris

urban-interiør-design-vin-bar-paris

Previous Post
Støtfanger for babyer med flotte motiver og laget av de beste stoffene
Next Post
Ultramoderne leilighetsdesign