15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Original kontorinteriøridé – legekontor helt i hvitt

moderne-hvitt-kontor-interiør-idé

Det er ingen hemmelighet at kundene får sitt første inntrykk av virksomheten gjennom kontordesign. Men hva om kontoret faktisk er et legekontor? For at besøkende skulle føle seg bedre, valgte designerne en moderne Kontorinnredning bestemt helt i hvitt. Etableringen av Dr. Dzingel er et spennende prosjekt som er preget av originalitet og kreativitet. Hovedelementene i interiøret minner om hudstrukturen og den hvite fargen virker beroligende.

Kontorinteriøridee for et moderne legekontor

hvit-moderne-kontor-foajé

de Kontorinnredning  for Dr. Dzingel var fra AV M. designet. Arkitektstudioet ble grunnlagt i 2004, og bare 4 år senere kom denne fabelaktige ideen. Bygningen ligger i Stuttgart, Tyskland, der byrået er basert. Interiøret er en spennende blanding av minimalistisk stil og nyskapende design. Møblene er komfortable – skinnsofaer og hvite stoler, hvite bord og hvit foaje. Den hvite fargen definerer fargeskjemaet. Svarte aksenter skaper spennende kontraster, lyse beige og grå møbler bidrar til det generelle utseendet.

Kontorinteriøridé med spennende dekorasjon

minimalistisk-hvite-stoler-kontor

Fokus for Kontorinnredning ligger i komfort. Aksenter skapes av formen på møblene og ikke av fargene. Elegante hvite lysekroner skaper en koselig atmosfære. Denne interessante designen viser at de riktige kontormøblene er av stor betydning for hver bygning.

Interiør på legekontoret

hvit kontorinnvendig glassvegg

Moderne hvit veggdesign

moderne hvit veggdesign

Grått sofasett

komfortabelt moderne sofasett

Interessant hvit lysekrone

interessant-detaljer-veggdesign

Previous Post
Moderne terrassemøbler i polyrattan av Atmosphera Italy
Next Post
Den mest minimalistiske vegglampen i verden av Brendan Ravenhill