15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Terrasse rekkverk design – ideer for moderne terrassedesign

Svart rekkverk av tre dekk brystning

Når du bygger en terrasse, bør du ikke bare tenke på gulvet, men også vurdere andre viktige elementer – Terrasse rekkverk. Avhengig av stedet der terrassen ligger, bør du bestemme deg for de mest egnede rekkverkssystemene. Hvis terrassen ligger i en skrånende skråning, bør terrassrekkverket utformes med tanke på sikkerhet. For dem gjelder en høyde på minst 90 cm, og den skal under ingen omstendigheter være mindre. Du kan velge mellom forskjellige design og farger.

Terrasse rekkverk – hva er viktig å vite

Metall rekkverk terrasse design ideer i skråningen

Rekkverk gir sikkerhet og støtte til et dekk, men de gir også stil og personlighet. Du bør først tenke på drømmens utseende av huset ditt i fred og først da begynne å bygge. Men du trenger ikke alltid å bli styrt av personlige preferanser. Terrasse rekkverk bevise kvaliteten på godt og vondt først etter de direkte effektene av været – regn, lys, vind.

Rekkverk i metall – designideer

tynne uteplass rekkverk design

De som liker det elegante, bør velge moderne metall Terrasse rekkverk Bestemme seg for. De er vanligvis kunstig formet av smijern og dekorert med gullbelagte eller sølvbelagte ornamenter. Sett en metallaksent med paneler eller kabelrekkverk som sikkert vil se veldig moderne ut. Et allsidig modulært kabelsystem kan kombineres med tre- eller metallstolper og rekkverk.

Brystninger av tre til dekk med pergola i tre

Pergola tre rekkverk hagemøbler design

Hvis du liker tre, har du det mest varierte utvalget. Men du bør sørge for at treet Terrasse rekkverk harmonerer ubehagelig med fasaden på huset.

Klassisk rekkverk for dekk

Hvitfarget brystning, klassisk belysning

De klassiske treene Terrasse rekkverk med solide trestolper og stolpehett er enkle og rimelige å bygge. Ofte kan du se dem farget hvitt.

Rustikke terrasserekkverk

Rustikk design på terrassegrind

En merkelig en Terrasse rekkverk -Systemet kan opprettes helt fra lønnegrener. Grenene er boret og montert på stålstenger og innstøpt i betongveggene. Gapene mellom grenene bør ikke være veldig store for de små barna av sikkerhetshensyn, spesielt hvis terrassen er høyere.

Glassrekkverk

Glass rekkverk metall stoler salongbord veranda ideer

Det er også materialer som glass eller plast som gir terrassen et ukonvensjonelt utseende. Glass har den fordelen at det ser helt luksuriøst og utsøkt ut. Det beholder også den fantastiske utsikten uten å gå på kompromiss med sikkerheten. Men du må vite at glasspanelene til Terrasse rekkverk Er laget av sikkerhetsglass og anser fortsatt at de trenger mer rengjøring enn andre bygningsmaterialer som aluminium.

Terrasse rekkverk design laget av moderne materialer

Rekkverk i rustfritt stål

Tynne kabelrekkverk gir et særegen moderne utseende og ingen hindringer når du ser på landskapet. Rustfritt stål er praktisk talt vedlikeholdsfritt fordi det ikke tærer.

Effekten med de forsvinnende rekkverk

Brystning tynn profil Hernstbild hagemøbler trepergola

Hvis du ikke vil forstyrre den flotte utsikten over omgivelsene, kan du installere rekkverk med tynn profil som ser ut til å forsvinne i skumringen. Vertikalt smijern Terrasse rekkverk er også et godt alternativ for terrasser med pittoresk utsikt.

Dekorasjon til hagen – 20 ideer sikrer komfort og luksus

Veranda belysning tre rekkverk tredekk

Dekorative stolpehett med integrert belysning markerer terrassens konturer og er et ledelys om natten.

Fargeskjemaer – hvite eller fargerike, svingete og moderne

buet rekkverk hvitt

Et skarpt svart -hvitt fargevalg definerer disse aluminiumsrekkverkene, som er designet med mange kurver. At Terrasse rekkverk Design eliminerer følelsen av tetthet og begrensning som klassiske trerekkverk kan skape.

Kreativt innebygd rekkverk

Innebygde rekkverk i trebenk

Hvis du har begrenset uteplass, er de tradisjonelle Terrasse rekkverk ikke anbefalt. Imidlertid ville plassbesparende innebygde benker som den på bildet være effektive i ditt tilfelle. De fyller to viktige funksjoner. På den ene siden tilbyr de nok sitteplasser til å slappe av i det fri, på den andre siden fungerer de som en beskyttende barriere. Ekspertene anbefaler å følge de samme byggekodene som for rekkverk for de integrerte benkene. Pass på at baksiden av benken er minst 36-42 cm høy.

Solrik balkong – glassbrystning

Glassrekkverk balkong grønn rekkverk

Metall rekkverksterrasse med pittoresk utsikt

Metallstoler rekkverk veranda utsikt elven

Tre og metall i en harmonisk kombinasjon

Metall tre kombinasjon terrasse rekkverk

Klassisk rekkverk av tre

Klassisk treverk med rekkverksterrasse

Reling design ideer

Moderne rekkverk rustikk design veranda

Previous Post
Moderne baderomsmøbler fra Artesi – elegant høyglans og varmt tre
Next Post
Kreativ og spennende urban interiørdesign