15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

De kryssede tårnene i Seoul-alternativ for den overbefolkede byen

De kryssede tårnene i Seoul-alternativet for den overbefolkede byen

interessant-prosjekt-Seoul

de krysset tårn i Seoul / på engelsk – Cross Towers / er spektakulære og imponerer med prosjektet som skal imøtekomme familier, forretningsmenn og arbeidere i Seoul. En innovativ og interessant design som vil bidra til å maksimere boarealet i den overfylte byen. Bygningen vil ligge i Yongsan – et internasjonalt nabolag der urbaniseringen og skyskraperne er virkelig forbundet.

De kryssede tårnene i Seoul – innovativt prosjekt med en interessant design

nyskapende design skyskraper

Stort er arkitektstudiet som fikk i oppgave å designe og bygge den nye skyskraperen. Prosjektet symboliserer et spennende alternativ til bygningene som er for høye. Byen har satt en høydegrense, og for å kompensere for dette bestemte arkitektene seg for å designe ytterligere to komponenter vertikalt. Ideen om de danske arkitektene var veldig attraktiv for ordføreren, og snart blir de to krysset tårn i Seoul forme byens skyline.

De kryssede tårnene i Seoul – stilig perspektiv

moderne-tårn-vertikale komponenter

de krysset tårn i Seoul imponere med den stilige byggeplanen og utendørsområdets designkonsept. Arkitekter og designere som var involvert i prosjektet dekorerte også de futuristiske tårnene med grønn vegetasjon. Flere hageområder omgir tårnene. De to ytterligere, vertikalt plasserte komponentene har glasstak og er også dekorert med benker og planter.

De kryssede tårnene i Seoul sparer plass

de kryssede tårnene i Seoul

Den største fordelen med konstruksjonsmetoden ligger i selve konstruksjonen.I tillegg til å overvinne høydebegrensningen, bør tårnene tilby en vakker utsikt. Et solsystem vil oppdatere skyskrapene om sommeren og varme dem opp om vinteren. Boområdet til de to krysset tårn i Seoul består av mer enn 600 leiligheter, studioer, spasalonger, biblioteker, treningssentre og alt innbyggerne kan trenge.

Crossed Towers -prosjektet – fremtiden for moderne arkitektur

krysset tårn skyskraper prosjekt

Prosjektet til STOR er miljøvennlig og har blitt designet med stor oppmerksomhet på detaljer, har utmerket belysning blitt designet slik at den moderne arkitekturen kommer til sin rett. Utkastet er et definitivt bevis på at ingen hindringer kan plasseres før du går videre.

Fra Abigail

Futuristisk prosjekt – fasade

futuristisk prosjektfasade

Rooftop Skyskraper Seoul

Rooftop Skyskraper Seoul

Moderne skyskrapere i Seoul

moderne-skyskraper-seoul

Korset tårn belysning

krysset-tårn-belysning

Belysning – moderne byggeprosjekt i Seoul

Kryssetårn belysning

Byggeskisse – skyskraper i Seoul

Byggeprosjekt kryssetårn

Previous Post
Moderne terrassemøbler i polyrattan av Atmosphera Italy
Next Post
Den mest minimalistiske vegglampen i verden av Brendan Ravenhill