15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Enkle optiske triks for å varme opp leiligheten til høsten

Stoffer-i høstmøbler ideer leilighet-dekorasjon koselig-spisebord sofa

Selv på de første kalde høstdagene pleier folk å gi mer komfort og sikkerhet i sine egne vegger. Ved hjelp av noen få enkle tips kan du forbedre din Leilighet til høsten dekorere komfortabelt og visuelt varme opp.

Tips for mer hygge i leiligheten til høsten

Tekstur Puter Plysjtepper-Flat-Visuelt Oppvarmingstips Tips

En polstret overflate – f.eks. Et ullteppe med sin typiske overflatestruktur er for det meste assosiert med vinteren og ser veldig fint ut som et høstlig dekorativt stoff. Dyner, strikkede puter og dyner utstråler koselig varme. I kombinasjon med plysjputer, et strikket teppe eller krakk med strikket utseende, skaper de et innbydende rom som du rett og slett ikke vil forlate.

Dekorer leiligheten til høsten

Geometrisk mønster-hvit duk-høst leilighet dekorasjon ideer

Svart formidler en følelse av utsøkthet. Sett aksenter med svart. En svart og hvit duk eller tilbehør i svart eller antrasittgrått gir stuen en riktig dose eleganse. En mørk vase, lampeskjerm eller sidebord laget av mahogni står i kontrast til den nøytrale veggfargen og skaper en dramatisk effekt. Du kan bytte ut sesongmønstre som blader, tregrener, fugler osv. Med moderne geometriske motiver.

Legg teppet i en bilderamme

Veggdesign gangtapet tapet svart og hvitt mønster

Om høsten kan vegger effektivt dekoreres med gobeliner. De kommer til sin rett i levende lys.

Hvordan du visuelt kan varme opp leiligheten din

Peis design bakgrunn-for design-lage lesehjørne

På de kalde dagene samles familien rundt peisen – fokuspunktet til en Leilighet til høsten og om vinteren. Sitteområdet foran peisen er et sted å slappe av og chatte. Komfortable møbler er en forutsetning for lange sosiale timer i en avslappet atmosfære. Lag et koselig lesehjørne eller en egen del av stuen som kan brukes som bibliotek eller kontor. De som liker det mer overdådige, kan bruke håndlaget tilbehør for å gi rommet sin egen karakter.

Gardinene om høsten

Flate høstgardiner sterkt draperte ideer

Heng tunge gardiner – til høsten ser de flørtende og dekorative, dramatiske og elegante ut på samme tid. Jo tyngre gardiner, jo mindre varmetap gjennom vinduet, desto sikrere ser rommet ut. Lag mer hygge med varmt lyspærelys!

Teppet avrunder den varme atmosfæren

Gulv, trebelegg, tibetanske tepper varmer opp atmosfæren i rommet

Previous Post
Moderne terrassemøbler i polyrattan av Atmosphera Italy
Next Post
Den mest minimalistiske vegglampen i verden av Brendan Ravenhill