15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Loft interiør med enkel design og energibesparende løsninger

loft interiør med enkel design trapper lobby parkett glass rekkverk

Dette Loft interiør med enkel design tilhører en familie på fem og ligger i New York. Eierne er av amerikansk og dansk avstamning, noe som også gjenspeiles i møbleringsstilen. Loftet har også en stor takterrasse med mange planter. Det er også planlagt en grønnsakshage i potter og planter for takterrassen. Vanning vil bli utført på en miljøvennlig måte med innsamlet regnvann, og det vil også bli opprettet en komposthaug for å muliggjøre naturlig gjødsling.

Loft interiør med en enkel design – entreen

loft interiør enkel design moderne trapp vindu stort new york

Loftet interiør med en enkel design er, som du kjenner det fra et loft, åpent designet. Det er understreket av to vertikale lyskilder. Opprinnelig hadde loftet et mesaninivå som fungerte som lagringsplass. Imidlertid har dette blitt omgjort til et soverom, som nå fungerer som grensen mellom det offentlige og private boområdet. En kant dannes også av en gjennomsiktig skyvedør. Det er nettopp denne gjennomsiktigheten som gir hele loftet interiøret med sin enkle design en flytende struktur, gjennom hvilken grensene mellom privat og offentlig, så vel som voksen og barnslig, ser ut til å bli uskarpe.

Loft interiør med enkel design – tretrapper med glassrekkverk

loft interiør enkel design tretrapper veggmaleri svart og hvitt

Hele romoppsettet er basert på lyset, fordi loftet allerede før renoveringen hadde store vinduer på vest-, sør- og østsiden. Imidlertid har ytterligere vindusåpninger blitt lagt til loftets interiør med sin enkle design, som også reduserer energiforbruket i løpet av dagen. Bortsett fra mye naturlig dagslys, tilbyr vinduene også en fantastisk utsikt over Manhattan og takterrassen. Området med de to store vinduene ble omgjort til en vestibyl, som tilsvarer resten av loftet med et enkelt design og som også huser den moderne og imponerende trappen. Det er også noen gjennomsiktige vinduer for kontoret og barnerommet, som også kan åpnes. Imidlertid gis det også tilstrekkelig lys etter solnedgang. For dette formålet, lysspalter, områder og overflater med glødende glass, samt noen aksentlys, som blant annet også tjener til å markere visse kunstverk. Loftet interiør med en enkel design og fordelingen av plass er også basert på disse kunstverkene. De store, hvite veggene fungerer som bakgrunn for veggmaleriene, som er så fantastisk vist.

Hvit veggdesign for å understreke kunstverket

loft interiør med en enkel design sittegruppe teppe sofa skinn svart salongbord

Når det gjelder konstruksjonen og materialene, er “less is more” -prinsippet brukt på dette loftsinteriøret med sin enkle design. Slik ble dette enkle og moderne utseendet opprettet, men det mangler ikke komfort. For å nå dette målet ble alle rørledninger og andre installasjoner nøye skjult. Klimaanleggssystemene er for eksempel plassert i hevet gulv, i vegger og bak takseilene som er lagt til loftsinteriøret med en enkel design. Energieffektiviteten til loftet økes med ekstra varmeisolasjon. Dette sparer eierne både for oppvarmingskostnader om vinteren og kostnader for kjøling av rommene om sommeren.

Farge aksenter i interiøret med fargerike lamper

loft interiør med enkel design stein peis lamper fargerike spisebord

Loftet interiør med sin enkle design består hovedsakelig av nøytrale farger. Materialene ble også koordinert tilsvarende. I tråd med den skandinaviske opprinnelsen til en av foreldrene, ble tre fra den danske Douglasgranen valgt til gulvet. Dette materialet dekker ikke bare gulvet i den offentlige stuen, men også i entreen med trapper og hovedsoverommet. Men gulvet er ikke nok. Trebekledning har også flere vegger og en del av taket. Dette betyr at loftet interiør med sin enkle design og hvite vegger har en varm atmosfære.

Peisdesign laget av stein på loftet

loft interiør med enkel design stue veggmaleri gul peis

Et annet praktisk materiale for veggene er veggpusset som brukes. Dette er fordi det er pustende, noe som betyr at fuktighet absorberes om sommeren og slippes ut igjen om vinteren. Dette skaper et behagelig klima i loftet med et enkelt design. Peisen og benken, begge laget av naturstein, bidrar også til det nøytrale fargevalget. Siden badene har et mer utsmykket interiør, ble hvit marmor kombinert med gips lagt til dem. På denne måten oppnås den nødvendige harmonien.

Loft med et moderne, enkelt kjøkken

loft interiør enkelt design kjøkken hvit spisestue kjøkken øy skjenk

Ikke bare loftet med sin enkle design har tregulv, men også takterrassen, denne gangen laget av brasiliansk valnøtttre. Dette tar opp hele området. Treverket er et perfekt valg for utendørs bruk ettersom det er værbestandig og derfor har en lang levetid. Videre er vanlig belegg med beskyttende lakker eller lignende unødvendig. Det er også en attraktiv effekt: treet blir lysegrått over tid på grunn av forvitring. Rustbehandlerne av stål og det moderne glassrekkverket, som garanterer et enda bedre utsyn, fungerer som en kontrast til treverket. Liker du loftsinteriøret med sin enkle design like mye som vi gjør?

Takterrasse på loftet med tregulv

loft interiør enkel design takterrasse sittegruppe lounge planter

Loft med utsikt over Manhattan

loft interiør enkel design utsikt manhattan takterrasse tregulv glass rekkverk

Design av Gabellini Sheppard Associates.

Previous Post
Moderne terrassemøbler i polyrattan av Atmosphera Italy
Next Post
Den mest minimalistiske vegglampen i verden av Brendan Ravenhill