15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Et boutiquehotell viser effektiv interiørdesign med lys

boutiquehotell Hellas resepsjon resepsjon

Arkitektkontor A31 designet hotellet “Into the Light” for 100% hotellshow i Hellas. At Boutiquehotell oppnådd for å samle den moderne innredningsstilen med de tidløse arkitektoniske designelementene fra den greske kulturen. Designerteamet har fokusert på lyset i rommet og skapt effektive lyseffekter som skaper en hyggelig atmosfære. Materialene som brukes er stilistisk tilpasset dette konseptet og understreker de magiske lyseffektene.

 “Into the Light” Hotel – Boutiquehotell i Hellas

hotellmøbler-dekorative-veggpaneler-laserskjæring

Det naturlige og kunstige lyset rettes i ønsket retning av moderne trelliser, takvinduer og pergolaer. De forskjellige perspektivene utløser følelser hos besøkende og skaper en følelse av varme, trygghet og intimitet. På denne måten vil den besøkende ikke bare “gripe” rommet, men faktisk fordype seg i denne verden.

Et boutiquehotell hvor lys leker med skygge

designer-hotell-dekorative-veggpaneler-lysspill

Hellas har sine byer, fjell, hav og øyer. Det er den grunnleggende ideen som oppsummerer konseptet bak design og valg av materialer i en setning. Boutiquehotellet “Into the Light” består av fem områder: resepsjon, lobby, spisestue, hage og suiter. I lobbyen er det imponerende verket til den greske kunstneren Apollo Glykas, som er en moderne tolkning av skyggeteater og dyktig leker med lys og skygge.

bouqtique-hotellmøbler-takvinduer-naturlig-lys-plass

Foajeen er et rom som introduserer den besøkende for konseptet for romdesign med lys og utløser minner og følelser. En slående skulptur (1,80 m) “The Meeting” av Yiannis Moralis er iscenesatt og beviser kunstens evne til å forbedre estetikken i rommet. I lobbyen blander fjellsiden seg harmonisk med fastlandet. Stein og rustet stål illustrerer den rå skjønnheten. Spisestuen representerer en syntese mellom klassisk og moderne, slik at ikke bare designelementene, men også menneskene den er beregnet på, skal føle seg komfortable i rommet. Tørre planter i en sandkasse skaper et landskap som ligner de greske øyene. Vannelementet, uløselig knyttet til middelhavslandskapet, kunne selvfølgelig ikke mangle i landskapet. Suiten er et moderne rom med betonggulv, hvite møbler og en dobbeltseng, der indirekte belysning endrer proporsjonene i rommet.

innredning-lys-rom-dagslys-kontroll-effekter

hotell-design-gulv-fliser-dekorative-tre-rom divider-hyller

designer-hotell-Hellas-takvinduer-naturlig lys

designer-hotell-Hellas-vegg-dekorasjon-svart-hvitt

designer-hotell-Hellas-sand-steiner-planter

designer-hotell-interiør-Hellas-landskap-innsiden

bouqtique-hotell vannsystem-inne i naturlige elementer

hotell-suiter-interiør-design-lys-grå

soverom-design-under-skap-belysning-skulptur

bad-hotell-suite-tregulv-betongvegger

a31-inn-i-lys-hotell-planløsning

a31-hotell-lys-i-rom-design-plan

Previous Post
Moderne baderomsmøbler fra Artesi – elegant høyglans og varmt tre
Next Post
Kreativ og spennende urban interiørdesign