15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Kule tenåringsrom – ideer hver jente ville like

Et rom for tenåringer har stiler og temaer som også kan snakke for en liten jente. Noen tenåringsjenter liker fortsatt et rosa eller lilla soverom med en stor himmelseng og myke leker. Polka prikker har et moderne, men søtt aspekt som noen unge synes er tiltalende også. Bruk dekorative aksenter som matcher jentas idé om “kul”.

tenåringsrom-ideer-jente-gyldne-prikker-mønster

Hjerte og blomst temaer i tenåringsrommet

Tenåringsrom-ideer-jente-collage-bilder-venner-gjør-deg selv

Hjerter og blomstermønstre er flotte for tenåringsrom av tenåringsjenter. Disse to symbolene inspirerer mange unge mennesker. Kombiner hjerter og blomster eller bare fokuser på hjerter. Hvis datteren din foretrekker blomster, kan du handle tusenfryd i rosa, lilla og andre livlige farger. Velg en hovedaksentvegg for blomstene, og bruk en varm limpistol til å lime blomstene over hele veggen. Hvis hun liker hjerter mer, kan du legge til aksenter som hjerteformede puter.

Tenåringsrom med sommerfugler

Tenåringsrom-ideer-jente-papir-sommerfugler-rosa-veggdekorasjon

Tenåringsjenter som elsker å tegne sommerfugler på notatbøkene sine, vil kanskje ha et kult tenåringsrom med sommerfugler å bo hos henne på videregående. Du kan male veggene i en solid gul, blå eller rosa farge, og male en støping eller tilfeldige flekker i tenåringsrommet. Du kan gjøre dette emnet i en rekke forskjellige retninger, avhengig av stilen din.

Kule ungdomsrom for jenter – ideer fra TV -serien “Pretty Little Liars”

25 kule håndverksideer for tenåringsrommet for jenter

Tumblr -rom – 50 flotte ideer til dekorering av soverom!

Polka prikker

tenåringsrom-ideer-jente-syrin-vegg-maling-dressing-bord-sirkler-sjablong-vegg-dekorasjon

Lag et fint rom med fargerike mønstre. Start med tenåringenes favorittfarger. Kontrastfarger er også egnet for polka dot dekorasjon. Mal fargerike prikker på veggene i forskjellige størrelser og farger. Bruk en farge på sengeteppet med matchende puter med prikkemønster. Legg til prikkede gardiner og tepper. For et unikt utseende, bruk svart og hvit bakgrunn. For eksempel, hvis din kjære jente foretrekker lilla, kombiner et svart sengeteppe med lilla prikker med hvite puter dekorert med lilla prikker.

Det store utendørs i et tenåringsrom

tenåringsrom-ideer-jente-mynte-grønn-vegg-maling-blomster-sengetøy

Lag en utendørs scene i tenåringsrommet for et fint utseende. Grønne tepper representerer gress og blomstrende tepper etterligner en hage. Tegn trær, blomster og andre utendørs landskap på veggene. Kjøp hagebenker eller hagemøbler i tre. Bruk blomstersengetøy, gardiner eller puter. Mal taket blått som himmelen, med en stor gul sol i hjørnet av rommet. Sett planter, trær og blomster rundt tenåringsrommet for siste finpuss.

Matchende møbler til jenterommet

Tenåringsrom jente ideer beanbag stol

Den største rollen i utformingen av tenåringsrommet er valg av møbler. De skal være komfortable, men de kan også se litt ekstravagante ut. I tillegg til sengen kan du også tenke på ulike typer sittegrupper, for eksempel en vinduskarme, en lenestol eller moderne bønneposer. Tenåringer liker også å sitte på gulvet, så du kan også vurdere et teppe. Andre møbler som definitivt burde finne sin plass i dette rommet er et skrivebord, et nattbord og en garderobe.

Fargedesign i ungdomsrommet

Tenåringsrom jente ideer blomsterdesign

Hvis du setter opp rommet for jenta din, bør du ta hensyn til et stemningsfullt fargevalg. Innred rommet så lyst som mulig, og kombiner det med fargetoner for en flott effekt. Lyse farger sørger for godt humør og oppmuntrer til kreativitet og fantasi. Blå, rosa, gul og grønn som aksenter passer perfekt med hvitt som hovedfarge for interiøret. Som et typisk mønster for jenter kan forskjellige blomster krydre atmosfæren i rommet ytterligere.

Dekorasjonsideer for vegger og tak

Tenåringsrom-jente-ideer-foto-vegg-hjerte-teppe

Slik at tenåringen din føler seg bra i sitt eget rom, kan du komme med en individuell dekorasjon for veggene sammen. Et livsmotto med neonlamper eller en fotovegg med dine favorittbilder med venner og familie er perfekt for dette. En annen fin idé ville være å dekorere ikke bare veggene, men også taket. Du kan bruke veggdekaler og klistremerker til dette og lage et vakkert takdesign selv.

Lag veggdekorasjoner til jenterommet av papir

teenage room girl sommerfugler veggdekor

Hvis du ikke vil bruke mye penger på dekorasjonen i ungdomsrommet, kan du også lage veggdekorasjonen selv. Fargerikt papir kan brukes til å lage vakre figurer og motiver som ville krydre enhver enkel vegg. Enten sommerfugler, blomster eller små pomponger, alt kan raskt kopieres med en passende mal. Å gjøre det selv er også mye moro og skaper en individuell og unik dekorasjon.

Velge tapet til jenterommet

Tenåringsrom jenter ideer prikker

I stedet for en veggdekorasjon kan du innrede jentens rom med et pent mønster tapet. Bakgrunnsbilder med mønstre fungerer også som dekorasjon og er tilgjengelige i alle mulige farger og mønstre. Når du designer jentas soverom, anbefaler vi at du diskuterer alternativene med datteren din og tar en beslutning sammen. Så hun føler seg sikkert komfortabel i sitt eget rom.

Enkeltseng eller dobbeltseng for jenterommet

Tenåringsrom jente ideer

Avhengig av ledig plass på jenterommet, kan du velge enten en enkeltseng eller en dobbeltseng. Selv om jenta fremdeles er liten, anbefales en større seng, som også kan brukes i fremtiden. Dobbeltsenger er vanligvis det beste alternativet / hvis det er nok plass i rommet / fordi de er mer komfortable og samtidig forfiner rommet som helhet.

Girlish tenåringer romideer

Kule tenåringsideer jenter

I tenårene begynner mange jenter å ta mer hensyn til utseendet deres. Du gjør dine egne frisyrer, sminker deg i ansiktet og er begeistret for mote. Derfor kan du innrede jentas rom for tenåringen med et stort speil og et elegant toalettbord. Garderoben for jenter bør også være så stor som mulig, fordi de vanligvis har flere klær enn gutter.

Ungdomsrom for jenter med skråtak

Tenåringsrom-jenter-lilla-ideer-blomster

Barnerom er ofte plassert på loftet og har derfor skråtak, noe som gjør romdesign vanskeligere. Hvis dette er tilfelle for deg også, kan du gjøre ulempen til en fordel ved å gjøre mest mulig ut av plassen tilgjengelig. De skrånende takområdene kan settes opp som koselige lesehjørner eller utformes med skreddersydde møbler som ekstra lagringsplass.

Gardiner som aksent på ungdomsrommet

Teen-room-girls-ideas-sky-blue-green

Gardiner er et viktig element i interiøret i soverommet. De spiller også en stor rolle i ungdomsrommet, fordi de setter aksenter i interiøret. Velg en passende farge for dette og match det med resten av interiøret.

Tenåringsrom-jenter-ideer-hvit-rosa-aksenter

Tenåringsrom-jenter-ideer-hvitt-grønt-lyseblått

ferske-tenåringer-rom-jenter-ideer-natur-utendørs

douglas-design-studio-teen-room-girls-ideas

ideer til lille jenterom

Designideer for tenåringer

Teenage room girl ideas flower wall decor

Tenåringsrom-jenter-ideer-lyst-lilla

Teenage room girl ny idé

Tenåringsrom-jenter-ideer-rød-svart

Tenåringsrom jente ideer boble hengende stol

Tenåringsrom-jenter-ideer-svart-grønt

Tenåringsrom jente idé

Tenåringsrom jente ideer hippi

Tenåringsrom-jenter-ideer-rosa-vegger

Tenåringsrom jenter ideer rhombus vegger

Tenåringsrom jenter ideer stilig

Tenåringsrom-jente-ideer-naturen-i-rommet

Previous Post
Moderne baderomsmøbler fra Artesi – elegant høyglans og varmt tre
Next Post
Kreativ og spennende urban interiørdesign