15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Bungalowhus i Seoul for moderne, komfortabel stue

Bungalowhus-naturstein-moderne-stue-hage-steinblokker-bartrær

Naturstein er et byggemateriale som folk alltid har brukt til å bygge hjemmene sine. I dag er det ofte foretrukket og brukt både utendørs og innendørs. OBBA Architects og deres kunder har også valgt en bærekraftig utvendig kledning av naturstein til bungalowhuset sitt. Det moderne enfamiliehuset i nærheten av Seoul fortryller med klare former, kraftige bevegelser og det raffinerte samspillet mellom materialene som brukes, for eksempel stein, glass og tre i interiøret.

Bungalowhus i Seoul

Bungalowhus-naturstein-moderne-levende-natur-seoul

Det ekstraordinære feriehuset er innebygd i et pittoresk landskap på åssiden i et landlig område ikke langt fra byen Seoul. Bygningen kombinerer dyktig soliditeten og sikkerheten til et natursteinhus med letthet og eleganse i en moderne bungalow. Bygningsvolumet utvikler seg på bare ett nivå og består av en blokklignende struktur. På grunn av skråtaket ser det ut som om huset har blitt dyttet inn i skråningen. Mønet, som ikke er strengt og greit designet, danner en filigran kontrast til tyngden i den massive strukturen.

Bungalowhus -naturlig stein-moderne-stue-hage-japansk-minimalistisk

Hagen er designet helt i japansk stil med flere steinblokker og eviggrønne planter. Bruken av stein og betong i forskjellige former skaper en sømløs forbindelse mellom stue og uteareal.

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-terrasse-terrassedører

Utsiden av bygningen er fullstendig kledd med regional naturstein. Den delvis overbygde terrassen med tregulv er et unntak. Bruken av grove naturmaterialer som stein og tre gir arkitekturen et særegent, rustikt utseende og lar huset hvile jevnt i skråningen. Det relativt flate landskapet i området rundt danner en naturlig kontrast til den skarpkantede bygningsarkitekturen. De fritt spredte buskene og bartrær har en leken effekt, mens betongplater og grus i umiddelbar nærhet av huset danner en designenhet med bygningens alvorlighetsgrad og rette linjer.

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-spisestue-tre-mørk peis

Disse designfunksjonene er sporbare i interiøret. Interiøret i huset er preget av en enkel design, strenge linjer og mangel på lekne detaljer. Ved innredning fortsetter reduksjonen til noen få formative materialer. Vegger i naturstein møter naturlig parkett. I overgangsområdene er veggene delvis kledd med mørkt tre og laget av samme materiale.

bungalow-hus-naturstein-moderne-levende-interiør-betong-tre

Når du velger møbler, er det bevisst satt til enkel purisme, fordi hovedrollen tydelig spilles av det vakre panoramaet foran vinduet. Takket være det store formatet kommer mye dagslys inn i rommene og huseierne kan stille nyte den vakre utsikten og det pittoreske landskapet fra innsiden.

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-interiør-Schlciht-parkettgulv

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-tre gulv-veggbekledning

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-kjøkken-hvitt-minimalistisk

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-hall-indirekte belysning

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-tak-flat-paneler

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-flat-tak-skråning-gjerde

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-utenfor-vindu-lite

bungalow-hus-naturstein-moderne-levende-utvendig-kledning-grov

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-plan-side-utsikt

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-plan-planløsning-rom

bungalow-hus-naturstein-moderne-stue-plan-hrundriss-land

* et prosjekt av Studio OBBA

Previous Post
Speildesign av Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper for stilig opphold – 50 karakteristiske design