15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Nail design trend 2016 – De effektive tatoveringer for neglebånd

trend 2016 spiker design lyseblå gullmotiver glamour styling

Vi vil introdusere deg for en ny trend innen negledesign som åpner seg for det kommende året 2016. Dette er minitatoveringer som er limt på neglebåndet og dekorerer fingre og negler på en spesiell måte. Hvordan akkurat disse tatoveringene som Nail design trend 2016 kan brukes, og noen stylingtips presenteres i de følgende linjene og bildegalleriet.

Negldesigntrend 2016 – En effektiv design av neglene

spiker design trend 2016 elegante lilla negler tatovering gotisk stil

Tatoveringene kommer i forskjellige farger og design. Ofte er det en og samme tatovering i forskjellige størrelser. Velg den som har samme størrelse som neglen din for å skape litt symmetri. Tatoveringene tilbys blant annet av Douglas, og er spesielt enkle å påføre. I prinsippet fungerer denne negldesigntrenden 2016 som de vaskbare tatoveringene som du sannsynligvis kjenner fra barndommen. Men før du begynner med tatoveringen selv, anbefaler vi å male neglene i hvilken som helst farge.

Nail design trend 2016 – instruksjonene

trend 2016 negldesign enkel tatovering neglebånd punkter hvitt neglelakk

1. Klipp grovt ut den valgte tatoveringen med saks.

2. Nail Design Trend 2016 – Fjern beskyttelsesfilmen og legg tatoveringen på området under neglen.

3. Den nest beste tingen å gjøre er å bruke en svamp eller fille. Fukt både svampen og tatoveringen med mye vann. Trykk deretter fast på tatoveringen med svampen i omtrent 10 sekunder.

4. Nå kan du fjerne papiret fra tatoveringen. Det glir vanligvis også av seg selv når tatoveringen er godt festet til huden.

5. Påfør et lag klart neglelakk på tatoveringen. På denne måten vil tatoveringen vare lenger.

Tatoveringsfor for negldesign

spiker design trend 2016 tatovering liner hjerter rosa fisk rist mønster

En annen variant for negledesigntrenden 2016 er å bruke en såkalt tattoo liner. Han tenker spesielt for dette formålet og minner om en eyeliner. Med denne varianten kan du lage individuelle design.

Bruk lyst neglelakk

trend 2016 spiker design ideer neglelakk damer tatovering inspirasjon

Hvis du bruker en lys neglelakk for denne negledesigntrenden 2016, kommer den attraktive tatoveringen til sin rett. Dette gjelder spesielt for lettere varianter i for eksempel gull eller sølv.

Fargerikt negldesign

trend 2016 spiker design fargerike farger tatovering forslag ringer

Ved forskjellige lakkerte negler kan du også leke med mønstrene i Nail Design Trend 2016 i stedet for å bruke en og samme for alle negler. Dette skaper et frekk og trendy utseende.

Glamorøst negledesign

trend 2016 spiker design sølv idé hvite piler finner design glamour silvester

Tatoveringen som en spiker design trend 2016 kan velges for spesielle anledninger i sølv. Så du kan lage det perfekte designet for nyttårsaften med denne fargen og skape et ekte blikkfang.

Trenden i gull

trend 2016 negldesign gulltatovering rosa pastell neglelakk

Det samme gjelder den gylne designen. Det er praktisk at du kan kombinere den gylne tatoveringen som en nail design trend 2016 med hvilken som helst farge og dermed skape det perfekte designet for hver sesong og enhver anledning.

Ekstravagant spikedesign

trend 2016 spiker design finger dekorasjon gull trekanter glitter lakk

Denne ideen er også interessant for negledesigntrenden 2016. I stedet for å bruke tatoveringene direkte under neglen, kan du dekorere de fleste fingrene med dem og skape et interessant høydepunkt igjen.

Idee til fargekombinasjonen

nail design trend 2016 turkis gull design tatovering finger glamour

I dette eksemplet for den nye negledesigntrenden 2016 brukes to farger, som gjentas både på neglen og på neglebåndet og dermed skaper en viss balanse i utseendet. Spesielt interessant er gjentagelsen av den turkise fargen i tatoveringsform, samt det vakre motivet på hele langfingeren.

Tatoveringer i gull og negledesign i rosa og gult

nail design trend 2016 gold tattoo cuticle lilla neglelakk

De gylne tatoveringene kan også kombineres fantastisk med gullringene dine. På denne måten utvides designet. De populære neglepiercingene kan også brukes i denne trenden for negledesign fra 2016.

Negldesign med spisseffekt

trend 2016 negldesign blonder mønster svart tatovering henna

For negledesigntrenden 2016 i form av dekorasjoner av neglebåndet, kan du også bruke henna -maling. Dette varer da spesielt lenge. Som med tatoveringsforingen kan du da også velge og designe motivet selv.

Trenden i form av en halvmåne

trend 2016 spiker design halvmåne ide tatovering hudfargelakk

Til slutt har vi en interessant idé for å lage negldesigntrenden 2016. Ta en tatovering (for eksempel i form av en halvmåne) og påfør den ikke bare på neglens hud, men også på selve neglen, hvor du kan ta den med deg fikse med gjennomsiktig lakk. Ser veldig pen ut, synes du ikke??

Previous Post
Balou -rottingmøblene av Kenneth Cobonpue med et friskt sommerlook
Next Post
Et rustikt skrivebord i tre forskjønner hvert hjemmekontor