15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Fasade i stål -glass gjenspeiles i vannet – “Rosenhaus” -prosjektet

Fasade i stålglass -vann-basseng-betong-terrasse

En fantastisk bolig, som arkitekten Sergey Makhno tegnet og nylig realiserte (2017), ligger høyt i de ukrainske fjellene. Prosjektet er preget av en ren silhuett og et rektangulært snitt, karakteristiske trekk ved moderne arkitektur. I følge mottoet: “less is more” kommer to materialer til sin rett i uteområdet – Corten stål og glass. Den minimalistiske fasaden i stål og glass rammer hele utearealet og gjør det til et perfekt tilfluktssted i det fri.

Fasade i stålglass og ren natur – rosehuset til Sergey Makhno

Fasade i stålglass -corten stål-peis-utvendig

Den subtile fasaden av Corten -stål smelter inn i naturen og inspirerte arkitekten selv til å kalle boligen “Rosenhaus” etter den livlige røde fargen. Selv om det 160 kvadratmeter store huset virker ukomplisert, inneholder det en overflod av eksklusive elementer. Den sofistikerte kombinasjonen av materialer som stål, glass og betong gir en følelse av sikkerhet. I tillegg får implementeringen av store vinduer huset til å virke åpent og innbydende.

Fasade i stålglass -betong-interiør-vindu-hage

Utenfor er det et kunstig basseng med rette konturer. Himmelen og det fantastiske fjellandskapet reflekteres i vannet. Omgitt av stål- og glassfasaden får vannoverflaten en ny betydning og blir et kraftig uttrykksmiddel, et materiale som betong, stål eller glass. Som et resultat av refleksjonen mister huset konturene og oppløses visuelt.

Stål-glass-fasade -corten stål-vann-basseng

Med en fasade av stålglass er det lagt vekt på moderne arkitektur. Perfekt koordinert med dette og i forbindelse med fjellandskapet, skaper en japansk hage en forbindelse mellom naturen og bygningen, mellom innvendig og utvendig. Et åpent område skapes som inviterer deg til å dvele og formidle indre fred.

stål-glass-fasade-japansk-hage-moderne-arkitektur

Den fantastiske beliggenheten gjør Rosenhaus til det perfekte tilfluktsstedet hvor du kan trekke deg tilbake romlig og åndelig. Den lukkede hagen i japansk stil skaper den samme zen-følelsen og kombinerer også moderne arkitektur og landskap på en spesielt attraktiv måte. Det er ingen forstyrrelser og sikkerheten du trenger for å hvile, slappe av og regenerere langt fra stress blir ivaretatt.

stål-glass-fasade-basseng-betong-terrasse

stål-glass-fasade-corten stål-arkitektur-natur-fjell

stål-glass-fasade-corten stål-moderne-arkitektur

stål-glass-fasade-corten stål-natur-fjell-landskap

stål-glass-fasade-bolig-hus-rose hai-plan

* et prosjekt av Sergey Makhno

Previous Post
Speildesign av Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper for stilig opphold – 50 karakteristiske design