15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Taklampe i metall kombinerer belysning og dekorasjon

Taklampe grønn metall designerbelysning

I dag smelter grensen mellom arkitektur, møbler, belysning og dekorasjon mer og mer. Ofte kombinerer objektene funksjonalitet og et arkitektonisk utseende i ett design. De siste årene har det vært en tendens til å bruke belysning som dekorasjon både innendørs og utendørs. I utgangspunktet kan to klare retningslinjer gjenkjennes – den første består av futuristiske designer LED -lys, som fascinerer med sine klare linjer og høyglansede overflater. Den andre fokuserer på utformingen av belysningsarmaturene – de er ofte med interessante former og mange dekorasjoner. de Taklampe av metall, som vi presenterer for deg i dag er en del av den trenden.

Taklampe av metall – moderne produksjon og tradisjonelle motiver

Spisestue stilig design blomster mønster

de Taklampe av metall, et design av Amichai Oron Studion i Israel, er en eklektisk blanding av tradisjon og modernitet. Lampen er dekorert med klassiske blomstermønstre og skaper et spennende spill av lys og skygge. Gjeldende produksjonsteknikker tillater en rask prosessering – så lampen er laget av laserskåret metall. Etter at bladene er kuttet ut, bøyes metallet til det blir en rund form. Blomstene og bladene gir designet et naturlig utseende. Plasseringen av de enkelte elementene kan ikke kontrolleres – og på denne måten er hver lampe unik. Designet gjenspeiler naturens uforutsigbarhet på best mulig måte. I likhet med skogen ser lampen organisk ut og kan være en fin kontrast til de geometriske formene på møblene.

Taklampe av metall inspirert av naturen

rød dekorativ taklampe laserskåret metall

Designeren Amicai Oron finner inspirasjon i naturen. Han ser på arbeidet sitt som en mulighet til å uttrykke sin personlighet og søker en balanse mellom orden og kaos, logikk og følelser. Han stoler alltid på flaks og prøver å ikke kontrollere produksjonsprosessen, men bare gjøre det beste ut av situasjonen. På denne måten skapes organiske former og mønstre som fremstår som naturlige.

Taklampe av metall

Klassisk elegant lyspære av blomstermønster i metall

Hvit metallampe

Taklampe stilig bladmønster

Taklampe i metall med blomstermønster

Lampe stue i metall laserskåret lyspære

Versjon i gult

Original designerlampe lyser opp blomster

Gulvlampen fra kolleksjonen

rød gulvlampe blomst mønster design metall laserskåret

Previous Post
Speildesign av Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper for stilig opphold – 50 karakteristiske design