15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den modulære design sofaen “Concentré de Vie” av Campeggi

modulær design sovesofa 2-seters sengepute campeggi

Alle som liker moderne møbeldesign og ønsker å bruke dem ikke bare for å gi komfort, men også for å skape et futuristisk blikkfang, kan nå finne et bredt utvalg av modeller for dette formålet. Takket være talentene og kreativiteten til forskjellige designere og produsenter, er det ikke lenger noen grenser når det gjelder form, farge og utseende. På dette emnet vil vi introdusere deg for den unike modulære design sofaen fra omslagsbildet. I tillegg til et interessant utseende, har den også noen andre praktiske egenskaper.

Den modulære design sofaen består av flere elementer

modulær design sofa campeggi med plass til syv personer

At sofa i modulær design “Concentré de Vie” er resultatet av samarbeidet mellom den franske designeren Matali Crasset og den italienske møbelprodusenten Campeggi. Settet består av 6 elementer – en ramme og fem myke komponenter, som består av to seter og to puter, eller to firkantede puffer, to L -formede puter og en rektangulær pute.

Den modulære designsofaen har plass til opptil 7 personer modulær design sofa campeggi sett elementer seter puter

De kan alle arrangeres i en rekke forskjellige konfigurasjoner. Uansett om det er armlener, avføring eller lenestoler, er disse elementene plassert kompakt i hovedstrukturen. I denne tilstanden, se det sofa i modulær design som en 2-seters, men den har plass til opptil 7 personer. Det kan også tjene som en enkeltseng for uventede gjester.

modulær design sofa campeggi moderne elementer sett

For dette formålet blir de enkelte delene ganske enkelt tatt ut av den oransje rammen. I tillegg til de to til tre setene i selve rammen, får du raskt fire seter til takket være lenestolene og puffene. Puffene kan også fungere som en behagelig benstøtte hvis du bare vil sette føttene opp.

modulær design sofa campeggi elementer pute seter

Valget av farger er ikke mindre imponerende. Et moderne, lysegrått deksel er kombinert med oransje. Som et resultat gir møbelet hvert interiør en frisk og positiv farge som kan forbedre interiøret perfekt. Sofaen er ikke bare egnet for stuen. Det kan også raskt brukes for gjester i studien. Og et ungdomsrom kan også designes perfekt med sofaen, slik at det alltid er nok seter, senger og senger til venner.

Concentre de Vie sofadesign pute sengesetepute Matali Crasset Campeggi

Previous Post
Speildesign av Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper for stilig opphold – 50 karakteristiske design