15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Dekorativ veggbekledning – veggideer fra Tela Design

moderne ideer om veggdesign

Det vakreste dekorativt veggdekke av året er faktisk en hel samling. Det er 100 kreative veggdesign fra Tela som illustrerer designernes innovative ideer og moderne tankesett.

Dekorativt veggdeksel – som kombinerer flere teksturer, farger og funksjoner

Billedkomposisjoner grafisk mønster Tela

Tela 100 -kolleksjonen inneholder flere forskjellige modeller med forskjellige teksturer, farger og laget av forskjellige stoffer. De er alle praktiske og vil faktisk passe i ethvert hjem eller offentlig rom. De innovative løsningene består i det modulære arrangementet av dekorative panelene. de dekorativt veggdekke Tela kan beskrives som attraktiv, funksjonell og nyskapende.

Dekorativt veggdeksel – mesterverk av høy kvalitet

Veggdesign moderne bildesammensetning modulær veggdekorasjon

De praktfulle veggdesignene er resultatet av hardt arbeid fra verdenskjente profesjonelle designere. Stil og skjønnhet går hånd i hånd. de dekorativt veggdekke er veldig merkbar – det er det første du legger merke til når du går inn i rommet. De lette konstruksjonene og materialene av høy kvalitet gjør disse originale veggsystemene til de mest attraktive komponentene i hjemmet ditt.

Design vegger med farger

Veggdekorasjon veggpaneler-blomstermønster veggideer

de dekorativt veggdekke fra Tela besitter eleganse og absolutt storhet. Standardstørrelsen på de modulære veggdekorasjonene er 30 m2, men de er tilgjengelige i varierende størrelser.

Optimalisering av rommet – romdelere

Romdeler Tela Design veggdesign

De fleksible grensene er alltid nyttige for optimal utnyttelse av plassen. De fargerike skilleveggene, romdelere og skyvedører av glass eller tekstil fra Tela gir ønsket uavhengighet. I kombinasjon med et integrert belysningssystem er de den perfekte dekorasjonen. En annen fordel er fleksibiliteten. de dekorativt veggdekke med 3d -elementer oppnår fortsatt overraskende effekter.

Multifunksjonelle veggpaneler

Innredning i lyse romdeler blomstermotiver

de dekorativt veggdekke har flere funksjoner – den brukes til lydisolering (ved bruk av takseil), brannbeskyttelse (veggpanelene er flammehemmende, noe som gjør dem veldig pålitelige), bakgrunnsbelysning (ved hjelp av integrert belysning for å fremheve visse områder). Tela design tilbyr fortsatt akustiske vegger, moderne lyse vegger, antibakterielle veggpaneler, bildesammensetninger som du også kan designe tematisk selv.

Tematisk utforming av veggpaneler

Veggbekledning overflate-bildeutstilling

Lys vegg – nåværende dekorasjon for interiør

Lys vegg akustisk veggdekorasjon Tela

Veggdekorasjonsideer fra Tela

Veggdesign bilder stoler

Previous Post
Speildesign av Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper for stilig opphold – 50 karakteristiske design