15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Artemide Design -lamper – tidløse klassikere fra designhistorien

moderne Artemide designlamper hengende og gulvlampe issey miyake-Tatsuno-Otoshigo

Den internasjonalt anerkjente belysningsprodusenten Artemide er et synonym for belysningsdesign av høy kvalitet med høye tekniske standarder i bransjen. Selskapet, med hovedkontor i Pregnana, nær Milano, ble grunnlagt i 1960 av Ernesto Gismondi og Sergio Mazza og har siden den gang satt seg som mål å svare på de helt individuelle behovene til mennesker og belyse deres livsområder med spektakulært og funksjonelt lys. Oppdag et stykke av den mangfoldige verden av Artemide designlys her.

Artemide -lys – unikt i design

Led hengende lampe Pirce Mini

Italiensk design artemide lampe hengende lampe Pirce Mini-Soffitto LED-teknologi

Verdens ledende produsent av designerlamper tilbyr deg en rekke attraktive design som passer for forskjellige rom. Artemide handler ikke om vanlige lamper, men heller kunstverk. Dette bevises av de mange armaturene som allerede har blitt tildelt internasjonalt anerkjente priser som Red Dot Design Award – inkludert Mercury, Logivo, Pirce pendelarmaturer, etc. Deres kreativitet har åpnet et nytt perspektiv på armaturdesign og dermed igangsatt tekniske innovasjoner.

Artemide -lys forbedrer boarealet ditt

artemide design klassisk lampedesign Tolomeo Decentrato moderne restaurant interiørdesignTolomeo – en klassiker innen lysdesign

Artemide Design-lysene overbeviser med sine førsteklasses materialer og representerer en syntese av fleksibilitet og funksjonalitet. Modeller som Tizio (1970) av den tyske designeren Richard Sapper og Tolomeo Tavolo (1987), designet av Michele de Lucchi og Giancarlo Fassina, er blant ikonene for industrielle design og er en del av interiørdesign og kunstmuseer fra hele verden. Artemide -designet møter tidsånden og setter trendene igjen og igjen. Nyt den smakfulle italienske livsstilen i ditt eget hjem.

Funksjonelle lys med moderne LED -teknologi

artemide gulvlampe moderne design hoshigame-tavolo

Lampene i Hoshigame -kolleksjonen lover første kvalitet og et stilig utseende.

Kombinasjon av innovativ LED -teknologi og tidløs design

designlamper artemide gulvlampe-cadmo hvitt indirekte lys

Cadmo gulvlampe ser veldig elegant og futuristisk ut

moderne gulvlampe artemide-Cadmo futuristisk design

Previous Post
Balou -rottingmøblene av Kenneth Cobonpue med et friskt sommerlook
Next Post
Et rustikt skrivebord i tre forskjønner hvert hjemmekontor