15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Hvordan velge riktig kjøkkenutstyr for ditt interiør

moderne kjøkkenutstyr interiørdesign

de Kjøkkenmaskiner hjemme har to funksjoner – på den ene siden bør de gjøre livet vårt enklere, på den andre siden er de en del av ‘møblene’ på kjøkkenet og bør derfor velges for å passe interiøret. I vår stressende hverdag trenger vi et komfortabelt og praktisk miljø hvor vi kan lage noe raskt og effektivt etter jobb og hvor alt er innen rekkevidde, selv om kjøkkenet vårt er stort.

Kjøkkenmaskinene er også en del av interiøret

blå-kjøleskap-moderne-brun-kjøkken

Før deg Kjøkkenmaskiner Gå på shopping, gi deg selv litt tid til planlegging – det er ikke bare viktig hvor stort kjøleskapet er, men også hvilken farge det er tilgjengelig i. Trenger du blanke eller matte overflater? Vil du foretrekke at enhetene er innebygd, eller skal de stå i kontrast til møblene?

Moderne kjøkkenutstyr – velg modell og farger

Kjøkken-tilbehør-moderne-kjøkken-ideer

moderne-rødt-skap-lite kjøkken

de Kjøkkenmaskiner er vanligvis store og trekker oppmerksomhet, så det er bedre hvis disse har samme farge. Unntak kan gjøres på det svart -hvite kjøkkenet. Hvorfor ikke kjøpe alt i hvitt og bare kjøleskapet i svart? Hovedregelen for små kjøkken er – ha alle møblene enkle og lette. Hvis du ikke kan bestemme deg for en farge, velger du kjøkkenutstyr i metall. I det siste er de blanke overflatene helt inne – men de krever dobbelt så mye rengjøring som de mattede.

Ingen kjøkken er komplett uten de riktige kjøkkenapparater

svart-moderne-kjøkken-stål-kjøkken-benk

Kjøkkenskap i rustfritt stål-moderne design

de Kjøkkenmaskiner spiller utvilsomt en viktig rolle på hvert kjøkken. De kan være et fantastisk tillegg til interiøret, men samtidig må de innredes på en praktisk måte. Det er viktig for hver kokk å ha alt innen rekkevidde, selv om kjøkkenet er romslig. Prøv å skjule de små apparatene i skapene slik at rommet ser pent ut.

Abigail

Rød moderne kjøkkenøy

rund-øy-hvit-kjøkken

Stort moderne gult kjøkken

moderne-gul-kjøkken-rustfritt stål-kjøkkenbenk

Moderne kjøkkenutstyr for små kjøkken

Små-kjøkken-møbler-ovn-kjøkken-skap

Plassbesparende futuristisk lite oransje kjøkken

lite kjøkken-plassbesparende oppsett

Previous Post
Speildesign av Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper for stilig opphold – 50 karakteristiske design