15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Enkle ideer for vakre fletter om sommeren

bryllup-frisyre-idé-collage-tre-flette

En av mine favorittfrisyrer er flettene. De er den ideelle måten for enhver dame å style håret på egenhånd og raskt. Hvis du ikke har nok tid, eller hvis du vil skille deg ut fra resten av damene, hvorfor ikke prøve et par fletter om sommeren. Det er så mange forskjellige varianter av denne klassiske flettede frisyren, det er her du kan være veldig kreativ!

Fletter om sommeren – enkle ideer for interessant flettet hår

side-flette-Karolina-Kurkova-blond-chic

Ja, flettene er ofte et resultat av damenes kreativitet og fantasi. Motetrendene i frisyrer våren-sommeren 2014 viser mer tilfeldig formet hår, selv om du vil flette håret ditt i fletter. I vår serie med fletter og oppdateringer vil vi i dag dele noen interessante ideer med deg om hvordan du styler flettene vakrere og mer interessant.

Enkle teknikker for effektive fletter om sommeren

indisk-frisyre-idé-sommer-trender-2014

Inkluder fargenes friskhet i håret ditt – styling. Børst håret og lag en side. Begynn nå å flette en håndbredde tråd ved røttene først fransk og fra tinnets nivå lengdene løst til spissene som en enkel flette. Du kan også integrere bånd, tynne kjeder og hårnål med blomstermotiver i flettet. Dette er friske sommerideer, egnet for nesten enhver stil og anledning.

Den klassiske sildebensflettet

flette-farge-hår-frisyre-idé-fisk

En hårflette i “fiskebein” -utseendet er en veldig populær og ofte foretrukket variant av de klassiske flettene. Det uformelle utseendet er alltid vakkert og feminint, så la oss ikke glemme å la noen få hårstrå falle langs konturene i ansiktet.

Brede hatter var veldig trendy i vinterkolleksjonene til mange designermerker, dette gjelder nå vår- og sommerkolleksjonene for Fletter om sommeren 2014. Disse myke hattene kan fantastisk kombineres med en flettet frisyre, nærmere bestemt med vakkert stylede fletter og som resulterer i et perfekt hverdagsutseende. Denne frisyren har en liten etnisk teft. Det skal ikke så mye til for å etterligne dem, bare noen få pins, et hårbånd og din fingerferdighet! Og følg instruksjonene våre trinn for trinn! Da vil du definitivt lykkes med den flettede frisyren!

En flette i bryllupet

elegant-frisyre-brud-sommer-perle-halskjede

Når det gjelder brudefrisyrer, trenger du ikke føle deg begrenset og bare tenke på en flott bolle! Nei, definitivt ikke! En vakkert flettet flette kan også være en del av brudens syn.

Sørg for å legge til små hvite kunstige eller naturlige blomster for å utfylle blomstermønstrene på brudekjolen eller smykkene.

Og her har vi et annet tips for kvinner som foretrekker ukonvensjonelle frisyrer. Når du har flettet to fletter kan du style dem på den måten. For å holde håret på plass, fest det med et par bobby pins og fest det til slutt med noe som hårspray. Det får utseendet til å vare! Så frisyren din er klar! Det var ikke vanskelig i det hele tatt, var det?

Romantisk krone med diadem laget av ekte blomster

grisehale-komplisert-frisyre-sommer-2014

En annen sidefletning med blomster

flette-blomster-krone-blomster-flette-side

Instruksjoner for fletting

spiral-flette-instruksjoner-idé-frisru-sommer

En frisyre for tenåringer

Schlne-pigtails-side-frisyre-sommer-2014

Bare en del av håret er flettet

lang-flette-felt-blomster-side-lang

vridd-flette-bak-bilde-blondt-hår

tisse-lang-strømpe-fletter-ler-ape

Previous Post
Speildesign av Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper for stilig opphold – 50 karakteristiske design