15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Arkitekturutstilling brukes til Euro -paller i husbygging

miljøvennlig arkitekturprosjekter trepaller

En Arkitekturutstilling fant sted i Casablanca fra 4. til 26. november. Retningslinjene og den fremtidige utviklingen av urbaniseringen ble etablert og nye interessante trender og prosjekter ble presentert. Med håp om å løse noen viktige problemer i byene i Afrika, ble perspektivene foreslått og diskutert.

Arkitekturutstilling – trepallkonstruksjon

Prosjekterer Afrika tremateriale

Casablanca er et moderne laboratorium for europeiske arkitekter for å eksperimentere med nye konsepter. Flere modernistiske prinsipper har resultert i opprettelsen av problemområder – den opprinnelige planen for flere afrikanske land var å lage nabolag med hus 8X8 meter. I løpet av de siste femti årene har innbyggerne påtatt seg rollen som arkitekter og bygget sine egne husforlengelser. Ordtaket hver marokkaner er en arkitekt, gjelder helt i dette tilfellet.

Transformasjonsprosessen inspirerte dem Arkitekturutstilling, som skal presentere alternative byggeprosjekter. Trepallene kom til unnsetning her – strukturen er basert på et modulært konstruksjonsprinsipp og gir mulighet for å bygge forskjellige høyder og volumer som viser utviklingen av den opprinnelige byplanen.

Arkitekturutstilling – kreative konsepter med trepaller

Euro-paller husbygger-kreativ arkitektplan

Pallenes holdbarhet, et universelt symbol på moderne konstruksjon, har blitt mykere med strategisk plassert belysning. Seter, puter og andre møbler forvandler konstruksjonen til en koselig stue som etterligner atmosfæren i et tradisjonelt marokkansk interiør. I likhet med bygging av trepaller, er distriktene i Casablanca åpne for ytterligere og fleksible utvidelser som muliggjør sosial integrasjon og arkitektonisk utvikling. Konklusjonen som vi kan få fra Arkitekturutstilling kan tegne er at arkitekturen på ingen måte er statisk. Det utvikler seg og tilpasser seg behovene til beboerne.

Trepaller – kreative konsepter for husbygging

moderne arkitekturprosjekter

Å bygge et hus fra Euro -paller med belysning

moderne arkitekturutstilling

Arkitekturprosjekter av europeiske designere

Interiørdesign utstilling av trepaller

Plassbesparende prosjekter for å bygge hus fra Euro-paller

Euro paller byggemateriale fremtid

Trepaller – miljøvennlig alternativ for urbane områder i Afrika

Utstillingsarkitektur prosjekterer paller

Arkitekturutstillingsprosjekter – planer og skisser

Arkitekturkonsepter Euro -paller

euro pall møbler ideer

Previous Post
Speildesign av Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper for stilig opphold – 50 karakteristiske design