15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Moderne soveromsdesign i to farger

“Det er alltid to som tilhører det

hvitt og rødt i soveromsdesign

Det sies “tre er en for mange”. Ordtaket gjelder ikke nødvendigvis det moderne soverom design, men det kan føre til noen interessante konklusjoner. Soverommet vårt kan representere perfekt balanse og renhet, bare ved hjelp av to forskjellige farger i designet. En slik palett kan virke knapp og utilstrekkelig for noen, men faktisk kan man oppnå utrolig innflytelsesrike resultater med bare to farger.

To nyanser eller nyanser

moderne lilla soverom design

Når du oppretter moderne soverom design i to farger Det er viktig å nøye undersøke fargetonene, ettersom de er hjørnesteinen i designkonseptet. Den ene fargepaletten må være mørk og den andre blek for å få et godt par motsetninger. Det er best å bruke en nøytral farge i kombinasjon med en annen farge – den nøytrale danner bakgrunnen eller de to blandes sammen. Hovedmålet du bør forfølge er å oppnå en viss balanse mellom de to tonene, noe som resulterer i et enkelt og rent miljø. Mest moderne ideer for soveromdesign ha hvit som grunnfarge, som blandes med andre farger. Varme nyanser skiller seg ut og antyder et sterkt energisk temperament, mens kalde fargetoner inkluderer en beroligende følelse av mild avslapning. Hvite vegger og tak gir vanligvis rommet et godt grunnlag for bruk av fargede møbler og dekorasjoner. Maling på veggene fungerer også hvis du vil ha et mindre nøytralt helhetsutseende. Siden du bare bruker to farger, er det lettere å kombinere dem sammen og lage et balansert mellomrom. Det er også mulig å bruke forskjellige fargenyanser, det vil skape variasjon og samtidig holde fargepaletten intakt.

Hvit som grunnfarge på soverommet

varmt soverom design med hengende stoler

Hvis du vil prøve det moderne soveromsdesignet i to farger, ikke nøl med å eksperimentere litt. Se bildene for inspirasjon, og ikke bli overrasket hvis du ender opp med å bli forelsket i denne unike, moderne stilen.

Av K.H. Christova

Hvite møbler på det svarte soverommet

rund seng i svart og hvitt design

rund hvit seng - svart soverom

… eller svarte soveromsmøbler i den hvite bakgrunnen

trendy design - svart og hvitt soverom

lilla soverom - trendy design

Mørkt tre design og hvitt

design av mørkt tre på soverommet

lyse farger i soveromsdesign

trendy mørkt soverom design

To farger – hvit og oransje

minimalistisk soverom - oransje aksent

gull og rubin soverom deco

Blå LED -lysinstallasjon på det hvite soverommet

magisk installasjon av LED -lys på soverommet

100 levende ideer for soveromsdesign i forskjellige møbler

Previous Post
Speildesign av Deknudt Mirrors – 3 originale modeller
Next Post
Moderne trapper for stilig opphold – 50 karakteristiske design