15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Frittstående luksuriøse badekar med et ekstravagant utseende

luksuriøse badekar og trapper i vill terreng

Så mye for det gamle ordtaket “mindre er mer”. Denne elegante frittstående luksus badekar vet allerede om glans og stil! Eleganse, skjønnhet og komfort kommer sammen for å skape dette moderne, men tidløse badekardesignet.

Frittstående luksuriøse badekar fra THG

badekar THG ekstravagante lilla gullglassvegger

Det første luksusbadekaret er laget av slitesterk plast og vegger med klart glass. Badekarets hode og fot kurver oppover som baugen på et skip, med buene i hver ende et subtilt snev av eleganse. Disse lilla fargene og gullpyntene har ingenting å gjøre med minimalisme, men ikke bekymre deg. En subtil klassisk versjon i hvitt er tilgjengelig. Disse frittstående luksus badekar er tilgjengelig med hydroterapisystemer, hodestøtter og belysning som tilleggsutstyr.

Frittstående luksuriøse badekar – minimalistisk hvit versjon fra THG

moderne badekar minimalistiske glassvegger

Det er eksotisk, det er fengslende, det er arabesk! Dette nye badekaret fra GHG er ideen om designduoen Catherine og Bruno Lefebvre. På grensen mellom barokk og moderne, denne Luksus badekar kombinerer estetikk, funksjon og teknologi i ett. Det magiske svarte karet har en særegen firkantet form med kunstneriske ornamenter. Bakgrunnsbelysningen lyser og pryder badet i en rekke farger som får badet til å lyse. Sett dette frittstående badekaret midt på badet ditt, og vær sentrum av oppmerksomheten. Like stilig, men i mindre skala, er de matchende arabeskevasker.

Arabesk med lilla belysning

luksus badekar LED lilla svart frittstående

synke

moderne servant med bakgrunnsbelyst lilla arabesk

Vår samling av Luksus badekar fortsetter med Marquise badekar fra THG. Disse designer Art Deco -badekarene ble inspirert av det berømte Bernadaud -mønsteret og minner oss om den franske chateau -stilen. Det dramatiske svarte eksteriøret er utsmykket med utsmykkede løvbladskranser og gulldekorasjoner, alt nøye håndpåført. Med dette luksuriøse badekaret vil du føle deg som en bortskjemt prins eller prinsesse hver dag.

Elektronisk badekar Tub-E fra Wild Terrain Designs

luksus badekar fra vill terreng kobber versjon

de elektronisk badekar Tub-E fra Wild Terrain Designs bader i glans. Karet er tilgjengelig i kobber- eller rustfritt stål, og begge tilbyr bemerkelsesverdig skjønnhet. Når man ser på badekaret ser det ut som en futuristisk bøtte med en fortryllende glans. En elegant trapp laget av perforert rustfritt stål snor seg rundt det luksuriøse badekaret. Små LED -lys er innebygd i karets ytre kant og gir nok lys. Systemet har et alternativ for automatisk fylling, tømming og rengjøring som fjerner smuss selv fra vanskelig tilgjengelige steder. Tub-E har også en innebygd varmeapparat under setet som lar deg justere temperaturen på vannet og nyte det perfekte badet. Med ett-trykks programmering og grasiøs sjarm, tilbyr Tub-E et nytt utseende på badet ditt og en ny følelse for badeopplevelsen.

Utførelse i rustfritt stål

luksus badekar vill terreng rustfritt stål versjon

Previous Post
Tatoveringsmotiver for kvinner -142 ideer på forskjellige deler av kroppen
Next Post
5 flotte frisyrtips som hjelper deg med å redde frisyren