15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Ultra moderne fritidsbolig på Middelhavskysten

moderne hus på Middelhavskysten

Sotogrande er det største feriestedet i Andalucía, 20 kvadratkilometer strekker seg sammen fra Middelhavet. Det er også et sted du kan få noen flotte stykker fra moderne husdesign Kan bli funnet. Ta en titt på dette for eksempel flott luksuriøst feriehus fra spanskeren Arkitektfirmaet A-Cero designet. Arkitektkontoret henter sin inspirasjon fra samtidskunstnernes arbeider, og arkitektene hevder ofte at kunst og arkitektur går hånd i hånd med prosjektene deres. Vi tror på dem.

Fantastisk terrasse

moderne hus på Middelhavskysten

Dette himmelske hvite huset har frontal arkitektonisk design i en fantastisk moderne to -etasjers bygning med utendørsbasseng. Salong, spisestue og hall er dedikert til sosialt samvær. I denne etasjen er det også et kjøkken og fire soverom, ettersom alle disse rommene har tilgang til utsiden. Den øverste etasjen er designet for private rom som bad og gjesterom.

Luksuriøs stue

moderne hus på Middelhavskysten -stue

Den hvite paletten i hjemmet gir interiøret klarhet, og skaper en avslappet og harmonisk atmosfære, ideell for en moderne fritidsbolig. Hvert rom i denne 400m2 Feriehus  er malt i hvitt, kombinert med moderne minimalistiske møbler. Møblene er fra A-cero designer og inkluderer lakkerte moderne stykker fra hvite og beige tresorter og moderne tekstiler. Noen steder er det detaljer om mørkt tre som bryter den dominerende hvite fargen.

Utenfor finner du et 90m2 basseng for rekreasjon for å organisere sosiale arrangementer. Det er også en takterrasse med fantastisk utsikt over det omkringliggende landskapet og svømmebassenget nedenfor.

Moderne interiørdesign på Middelhavskysten

moderne hus på Middelhavskysten -interiørdesifn

moderne hus på Middelhavskysten -etasjen

moderne hus på Middelhavskysten -hvitt

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallasjon inspirert av Lotus
Next Post
5 flotte frisyrtips som hjelper deg med å redde frisyren