15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Valper-piller: En franskmann selger piller som får prutt til å lukte roser

Valpepiller erstatter etterlukt med duften av roser

En 65 år gammel franskmann hevder å ha oppfunnet en pille som gir prisser en behagelig duft. Vi kjenner alle noen som kan bruke dette, ikke sant? Pups -pillene er tilgjengelige i forskjellige smaker – fra en himmelsk rosenduft til en julesjokoladesmak. Det er til og med noen interessante variasjoner som ingefær, melket syrin og fiolette dufter.

“Pilulepet” -pillen er ikke et stoff, men et “kosttilskudd basert på naturlige ingredienser” basert på såkalt fytoterapi (= urtemedisin). Tablettene består av 100 prosent naturlige ingredienser som fennikel, alger og blåbær og bør også motvirke fordøyelsessykdommer.

Nettstedet hevder, “Pruttpillen er et resultat av langvarig forskning og eksperimentering og har vært til salgs siden 2007. Våre duftende varianter gir et snev av humor til enhver situasjon. Våre mange faste kunder er uten tvil det beste beviset på vår suksess. “

Pilulepet -piller får prutt til å lukte roser

Pups -pillene selges online på pilulepet.com og er godkjent av helsemyndigheter. En boks inneholder 60 harde kapsler og koster € 19,99. Ta 2 til 6 kapsler daglig med måltider. Mengden varierer avhengig av helsetilstand, kosthold og ønsket effekt.

Hva med stinkende hundefester, gjør piller mot valper

Hundefis er hver eiers mareritt. Du trenger imidlertid ikke tvinge kjæledyret ditt til å svelge tablettene. Selskapet tilbyr kosttilskudd i pulverform spesielt for hunder og katter. Ifølge Lutin Malin kan dette pulveret rett og slett drysses på dyrenes mat. Den daglige dosen avhenger av dyrets vekt.

Oppfinneren av Pups -pillene er Christian Poincheval

Oppfinneren av Pups -pillene er Christian Poincheval og bor i byen Gesvres i Vest -Frankrike. I følge selskapets offisielle nettsted bruker han pseudonymet Lutin Malin.

Poincheval sa til den britiske avisen “The Telegraph” at han selger flere hundre bokser i måneden. “Jeg har alle slags kunder,” fortsatte han. “Noen kjøper Pups -piller fordi de har gassproblemer, og noen kjøper dem som en spøk å sende til vennene sine. Jul er alltid forbundet med en økning i salget. “

Christian Poincheval pseudonym Lutin Malin

Poincheval sa at han fikk ideen til pillene mens han nøt et solid måltid med venner en kveld. “Pruttene våre stank så mye at vi nesten ble kvalt. Noe måtte gjøres, forklarte han. Så han begynte å forske på naturlige ingredienser som kunne redusere gassen og kom etter flere måneders eksperimentering med oppskriften på pillene hans.

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallasjon inspirert av Lotus
Next Post
5 flotte frisyrtips som hjelper deg med å redde frisyren