15 49.0138 8.38624 1 0 4000 1 https://www.boydrice.com 300 0
theme-sticky-logo-alt
theme-logo-alt

Den modulære design sofaen Nuvolone fra Mimo – mykt polstret og dyp

modulær design sofa trukket grå 3-seters

Nuvolone ble opprinnelig opprettet i 1970 av Rino Maturi for Mimo designet og det sofa i modulær design viste seg å være en stor suksess. Sofaen ble nesten mytisk med sin minneverdige og stilige silhuett og etterlot et varig inntrykk av alt som var godt å designe på 70 -tallet. Sofaen var opprinnelig begrenset til møbeltrekk fra den tiden, men det er ikke lenger tilfelle. Mimo Design Group har utstyrt Nuvolone med et nytt, mer sexy og langt mer glamorøst stoff som er laget av lær og miljøskinn.

Den modulære design sofaen Nuvolone, designet i 1970

modulær design sofa polstret lenestol krakk mimo design

At sofa i modulær design Nuvolone kan brukes alene som lenestol eller kombineres for å lage en sofa. Krakken kan tjene som salongbord, benstøtte eller sofaforlengelse. Uansett hvordan du velger å designe sofaen din, er en ting sikkert – alle skulle ønske å synke ned i den superkomfortable sofaen. Den dype fyllingen i skinnpolstringen gir en følelse av uformell eleganse og de varme brune tonene har en naturlig appell.

Den modulære design sofaen Nuvolone med et nytt utseende

modulær design sofa mimo brun skinntrekk

Nuvolone kan enkelt tilpasses stort sett ethvert tema og interiørstil. Den rene hvite fargen er godt kombinert med hjemmetilbehør i popart-stil og har en minimalistisk effekt, mens den kule sølvgrå fargen er avslappet og nøytral. Sofaen kommer fremdeles i varme brune og elegante svarte toner.

synke ned i det myke trekket

modulær design sofa polstret krakk grå farge

hvitt og minimalistisk

modulær design sofa, mykt trukket i rent hvitt

Previous Post
Imponerende moderne kunstinstallasjon inspirert av Lotus
Next Post
5 flotte frisyrtips som hjelper deg med å redde frisyren